2777
2789
عنوان

جدااایی

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 76 پست
درس داشتی چرا پاشدی رفتی اونجا

راست میگی خوب بشین تو خونه ات درس بخون یعنی چی میری جلوی چشم اونا که دارن کار می کنن میشینی کتاب میخونی؟ واقعا هم هر کی بود یه چیزی می گفت 

دیگه خواهرشوهر و مادرشوهر که جای خود دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدایی سخته خیلی خصوصا بچه دارید اما باید صد باشی با خودت تا بتونی منم تازه اومدم خونه مامانم دیگه م ...

8 سال تحمل کردم بخدا یه روزایی کشیدم که انشاءالله سر هیچکی نیاد

نمیشد اونجا درس نخونی و دو سه ساعت کمک‌کنی؟اصلا ب کتک ایناش کار ندارمارفتی اونجا اونا کار دارن تو در ...

شما جای من نبودی انشاءالله نباشی ام نمیدونی من چی ها تو زندگیم تحمل کردم این آقا اجازه نمیده من خونه مامانم حتی ظرف بشورم یا هیچکی حق نداره خونم بیاد خونوادم با اینکه همیشه احترامشو داشتن 

راست میگی خوب بشین تو خونه ات درس بخون یعنی چی میری جلوی چشم اونا که دارن کار می کنن میشینی کتاب میخ ...

والا نهایت اینه که اگه نمیرفت دعواشون میشد کتک میخورد، لااقل اون کتک رو تو خونه اش میخورد جالبه سابقه هم داشته، نقش قربانی رو بازی میکنن فک میکنن کاپ میدن بهشون ارزش واسه خودشون قائل نیستن از بقیه چه توقعی... 

اکثرا هر بلایی سرمون میاد مقصر خودم. نیم