2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما من میخوام چادری بشم ولی خجالت میکشم یکم 18 سالمه و رشته دندون میخوام میدونین که تو این رشته ز ...

عزیزم درک میکنم. منم اولش که چادر سر کردم خجالت میکشیدم‌. از حرف‌‌های فامیل که با حالت طعنه میگفتن چیشد که چادر میپوشی؟ برای فرهنگیان؟!. میفهمم حالت رو ولی تو شروع کن به سر کردن. توجه نکن اگه مردم بهت زل زدن، چشم و ابرو بالا انداختن سرت رو بالا بگیر و راه برو توجه هم نکن.

من رو ببین! من برای فرهنگیان شروع کردم به چادر پوشیدن. قبلا هم حجاب کامل داشتم اما چادر همیشه سر نمیکردم ولی... من فرهنگیان دعوت به مصاحبه نشدم ولی هنوز دارم چادر رو سرم میکنم و دو مدل دیگه چادر هم خریدم. عشق میکنم با پوشیدنش... عاشقش میشی بعد از یک مدت.

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

خدانکنهههه ❤️💋در مورد مردای مذهبی سوال دارم طولانی بشه شاید استارتر دلخور شه ،خودم مذهبی نیستم درخو ...

قربونت برم من چطور دلم میاد قشنگمو لغوش بزنم خودت هر وقت خواسی لغو بزن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خانما من میخوام چادری بشم ولی خجالت میکشم یکم 18 سالمه و رشته دندون میخوام میدونین که تو این رشته ز ...

به خدا توکل و چادر بپوش بدون هرچیزی که مانعت میشه از طرف شیطونه

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

عزیزم درک میکنم. منم اولش که چادر سر کردم خجالت میکشیدم‌. از حرف‌‌های فامیل که با حالت طعنه میگفتن چ ...

منم الانم عاشق چادرم با اینکه کتی میپوشم ولی همیشه با حسرت دخترای همسن خودم که چادرین نگاه میکنم

دقیقا منم از این میترسممم خصوصا تو دانشگاه قراره واکنشا چی بشه

مرسی ازشما خیلی به حضرت زهرا ارادت دارم هرچی دارم در سایه ایشونهنمیدونم از کجا شروع کنم اصلا با اینک ...

عزیزم  اینکه با اینکه کسی بهت زور نکرده، خودت از روی عشق و ارادتت به حضرت زهرا این تصمیم رو گرفتی، نشون میده چقدر قلبت پاک و نیتت خالصانه هست 

اصلاً هم نگران نگاه و حرف مردم نباش… طبیعیه که اوایل یکم خجالت بکشی یا واکنش اطرافیان برات مهم باشه، ولی باور کن اینا فقط مال روزای اول هست .

وقتی با اعتماد به نفس و نیت پاک بری جلو، خودت می‌بینی که همون دوستا و اطرافیان کم‌کم برمی‌گردن و تحسینت می‌کنن، حتی اگه به زبون نیارن…

تو داری برای حضرت زهرا قدم برمی‌داری، کسی که خودش صاحب عزت و آبروئه… مطمئن باش خودش هوات رو داره، فقط قدم اول رو محکم بردار، بقیه‌اش رو خودش درست می‌کنه 

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَخدايا لعنت کن نخستين ستمگرى را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرين کسى که او را در اين زور و ستم پيروى کرد *- اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ وَ شايَعَتْ وَ بايَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاًخدايا لعنت کن بر گروهى که پيكار کردند با حسين عليه السلام و همراهى کردند و پيمان بستند و از هم پيروى کردند براى کشتن آن حضرت خدايا لعنت کن همه آنها را 🤲

منم الانم عاشق چادرم با اینکه کتی میپوشم ولی همیشه با حسرت دخترای همسن خودم که چادرین نگاه میکنمدقیق ...

حقیقتا من خودم وقتی چادر پوشیدن رو شروع کردم فهمیدم چقدر به مسائل دینی علاقه دارم. حتی به فکرم رسیده که برم حوزه و حیطهٔ کاریم مسائل دینی باشه.

ببین، رودروایسی نداریم. قطعا گاردهایی خواهند داشت چون مردم نسبت به افراد چادری گارد دارند. مثلا خود من... توی یک مغازه یک بار چادرم کشیده شد حالا طرف گفت از عمد نبوده اما خب... کشیدن چادر جوری که کاملا سرم به عقب خم بشه مشخصا از سر عمده. این واکنش‌ها هست حالا نه که هر کی دید بیاد چادرت رو بکشه اون آدم مشخص نبود چشه ولی گاردها هست. فقط زمانی چادر رو سر کن، که میدونی قرار نیست بعد از یک مدت کنار بزاری.

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

مانعی ندارم ولی یکم خجالت میکشم😅

همون خجالت مانعه اگه بدونی تو چادر چقدر باوقار و خانم میشی دیگه خجالت نمیکشی😘

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

مطمئنی از تصمیمت ،یعنی بعد یه مدت خسته نمیشی ؟

عزیزم اومده کمک بخواد ، چرا توی دلشو خالی میکنید 

من خودم از شهریور پارسال دارم با عشق می‌پوشم 

وقتی چادرت داخلش عشق باشه وسط هزاران مخالف با افتخار و غرور میپوشیش 

محرم پارسال منم چادری شدم. 

بهترین و درست ترین تصمیم زندگیم بود به نظر خودم.

قبل از چادر همیشه احساس بدی داشتم میرفتم بیرون از خونه به نظرم یه چیزی کم بود. 

الان کاملم 😍

به هیچی فکر نکن فقط انجامش بده. 👌💚

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

منم الانم عاشق چادرم با اینکه کتی میپوشم ولی همیشه با حسرت دخترای همسن خودم که چادرین نگاه میکنمدقیق ...

ببین من از 9 سالگی تا الان که 45 سالمه چادر پوشیدم

همیشه تمیز و اتو کشیده 

یه زمانی که وضع حجاب اینقدر داغون نبود چادر خیلی عادی بود ولی الان به نظرم چادر پوشیدن افتخاره

چند روز پیش با اتوبوس به شهرمون برمیگشتم

تنها چادری اون ماشین من بودم دوتا خانم دیگه روسری داشتن بقیه سرلخت

حس کردم چقدر با افتخار و ابهتم

چه خوبه خودمو به نمایش نذاشتم و التماس نگاه مردای هیز رو نکردم و باعث گناه دیگران هم نشدم

به خودت افتخار کن و سربلند چادرت رو بپوش و تا ابد زیر سایه ی حرمت چادر محفوظ بمون