2777
2789
عزیزم اینکه با اینکه کسی بهت زور نکرده، خودت از روی عشق و ارادتت به حضرت زهرا این تصمیم رو گرفتی، ن ...

بله اصلاااا تو فشار نبود با اینکه بابام خودش عاشق ایمه و امام بوده ولی هیچوقت تو پوششم تحت فشارم نگذاشت مادرم هم همچنین این تصمیم خودمه که چند مدته هم روش فکر میکن واقعیت وقتی با این لباس ها میرم بیرون خودم از خودم خجالت میکشم گفتم لباسام باز نیستن ولی کوتاهن و یکمم موهام بیرونه

مرسی از شماااانشالله بتونم کنیز خوبی برای حضرت زهرا باشم💚

اگه وقتی با چادر میری بیرون هر لحظه رضایت خدا و لبخند آقا امام زمان و تصور کنی که دارن با چه شور و ش ...

دقیقا یه بار که مشهد رفته بودیم پوشیدم اونقدر احساس سبکی داشتم ولی الان یکم خجالت میکشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلاکم حجاب بودم یکدفعه ورق برگشت اول روسریموجلوکشیدم یادمه توزمستون بود میگفتن چرا اینقدر شالتوجلوکشیدی میگفتم سینوزیت دارم خجالت میکشیدم ازعکس العمل دیگران مانتوهای کوتاهمودیگه نپوشیدم پله پله پیش رفتم چون سخت بودبرام یکدفعه چادری بشم بعضی جاهاچادرمیپوشیدم متوسل شدم به شهیدابراهیم هادی قسمش دادم به فاطمه زهرا یه کاری کن به چادروحجاب علاقمندبشم قربون خدابرم شهیددست رد به سینم نزد منی که اصلاازچادر متنفربودم الان لحظه ای نمیتونم چادرموکناربزارم🥺

یکم سخته اخه شرایطم😕من قبل اینم حجاب داشتما ولی اکثرا مانتو هام کتی بودن تاحالا اینو تجربه نکردم ما ...

اصلا اینا رو فراموش کن

اینطور فکر کن که یه چیزی هست بنام چادر و برای اینکه بعدا دلت نسوزه و البته افزایش اطلاعاتت و اینکه بعدا بدهکار فقط و فقط خودت نشی و با این فرض که چادر اساسا ناهنجار و در تضاد با ازادی دیگران نیست پس حتما باید امتحانش کنی متوجه منظورم شدی عزیزم ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

استاتر من ۳۴ سالمه 

حجاب کاملا باز داشتم و پیرهن و بلوز دامن چیزایی که مد شده ، یعنی مبخام بگم حجابم اینجور بود 

خداوند همون موهبت و لطفی رو ک به شما داره ان‌شاءالله به بقیه دوستان هم داشته باشه به من حقیرم کرد ، و داستان های زیادی داره ، چندین مورد خواب دیدم در موردش حتی ۸ سال پیش من خواب این چادری شدنم رو دیده بودم و نمی‌دونستم چیه بعدا فهمیدم تعبیر شده 

از شهریور پارساله با افتخار چادری شدم 🥺

اطرافیانم همهههههه مخالفن ، حتی بحث هم پیش آمده 

اما تا زمانی که جان در بدن دارم انشاءالله ثابت قدم میمونم 

اینو بدونم شما نگاه ویژه اهل بیت و خداوند رو میخای جلب کنی ، دیگه اطرافیان فامیل و آشنا و هم دانشگاهی مهم نیست ! 

محکم باش خواهر گلم 

محکممممم 

و افتخار کن به طرز فکر و عقیده پاکی ک داری 

براتون آرزوی موفقیت میکنم 

انشاءالله همیشه دل امام حسین و حضرت زهرا رو شاد کنی 

این بزرگواران چقدر سختی کشیدن در راه دین اسلام ، ما هم هرچند ناچیز گوشه ای از این خیمه حضور داشته باشیم

میتونی چادر سنگدوزی یا آستین توری انتخاب کنید خیلی هم زیبا هستن 

میتونی تاپیک های پارسال شهریور ماه من رو هم بخونید 

اینو بدونید در این زمونه چادر پوشیدم کم از جهاد در راه خداوند نداره 

حقیقتا من خودم وقتی چادر پوشیدن رو شروع کردم فهمیدم چقدر به مسائل دینی علاقه دارم. حتی به فکرم رسیده ...

بهه خاطر همینم چند ماهه روش فکر میکنم ولی هرطور فکر میکنم نمیتونم بیخیالش شم چون چادر خیلی دوستتت دارم 

اره میدونم مخالف ها هستن مشکلم اونا نیست جوابشونو میدم یکم اولشه خجالت میکشم میدونی مثل بچه ای هستم که میخواد اولین بار بره مدرسه

💐دعا کن برام

حضرت زهرا سلام الله علیها برات دعا کردن که علاقه مند به چادر شدی 🌷شمام منو دعا کن🌷

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

من قبلاکم حجاب بودم یکدفعه ورق برگشت اول روسریموجلوکشیدم یادمه توزمستون بود میگفتن چرا اینقدر شالتوج ...

😍😍🥺منم همیشه وقتی تو مدرسه مقنعه ام جلو بود بچه ها میگفتن یکم بکش عقب ولی هیچوقت اینکارو نکردم یکمم دوخته بودم اگر حواسم نبود نره عقب