2777
2789
اوخ خداااا هر موقع وقت داشتی درخواست رو اکسپت کن قلب و دلممم🥺❤️

یادم رفت اولش بگم من از دخترای لوس خیلی بدم میاد پرتشون میکنم اونور

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر من ۳۴ سالمه حجاب کاملا باز داشتم و پیرهن و بلوز دامن چیزایی که مد شده ، یعنی مبخام بگم حجابم ...

فدای شما 🌱💚

راست میگین منم فقط قصدم خوشنودی خدا و حضرت زهراست باید یکم درایت به خرج بدم و حرفای دیگرونم از یه گوشم بگیرم از اون گوشم بدم

تصمیمت که هیچ اشکالی نداره ولی الان چه ربطی به رشته ات داشت؟ خواهر من که پزشکی میخوند دوتا دوست چادر ...

عزیزم چون ماهیت کارش و محیط ظاهرا با چادر مچ نیستن و هی باید چادر رو بردار و بذار کنهنگرانه که چی میشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خب توی محل کار که قرار نیست چادر بپوشه

شاید اینم دغدغه شه

فدای شما 🌱💚راست میگین منم فقط قصدم خوشنودی خدا و حضرت زهراست باید یکم درایت به خرج بدم و حرفای دیگ ...

احسنت 

خدا کجا 

اهل بیت کجا 

مردم کجا عزیزم !!!!!! 

مردمی که آنقدر گناهکارن 

البته خودمم گناهکارم 

خیلی عمیق به این موضوع حجاب نگاه کن 

باور کن هر قدمی برداریم عبادته