2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بپرسم؟🥺

فدات بشم الهی جونم ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خانما من میخوام چادری بشم ولی خجالت میکشم یکم 18 سالمه و رشته دندون میخوام میدونین که تو این رشته ز ...

آفرین به این فکر قشنگ و تصمیمت عزیزم، خیلی خوبه که تو این سن همچین دغدغه‌ای داری، مخصوصاً تو رشته‌ای مثل دندون که می‌دونی اکثراً شاید این فضا رو نداشته باشن.

ببین گلم ، اول از همه یادت باشه: چادری شدن یعنی انتخاب برای خودت و خدات، نه برای مردم. تو قراره دل خانم فاطمه  زهرا رو با حجابت  شاد کنی، نه نگران نگاه و قضاوت بقیه باشی. اولش طبیعیه یکم خجالت بکشی یا استرس داشته باشی، مخصوصاً تو محیطی که شاید خیلی‌ها چادری نباشن، ولی باور کن اگه تو با اعتماد به نفس و آرامش بری جلو، کم کم این برات میشه یه عادت قشنگ و یه افتخار.

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَخدايا لعنت کن نخستين ستمگرى را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرين کسى که او را در اين زور و ستم پيروى کرد *- اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ وَ شايَعَتْ وَ بايَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاًخدايا لعنت کن بر گروهى که پيكار کردند با حسين عليه السلام و همراهى کردند و پيمان بستند و از هم پيروى کردند براى کشتن آن حضرت خدايا لعنت کن همه آنها را 🤲

خانما من میخوام چادری بشم ولی خجالت میکشم یکم 18 سالمه و رشته دندون میخوام میدونین که تو این رشته ز ...

ببین من چادری نیستم ولی اگر با اعتقاد سر کنی نظر و نگاه بقیه برات بی اهمیت میشه من دانشگاه علوم پزشکی درس میخونم چادری هم هستن 

آفرین به این فکر قشنگ و تصمیمت عزیزم، خیلی خوبه که تو این سن همچین دغدغه‌ای داری، مخصوصاً تو رشته‌ای ...

مرسی ازشما خیلی به حضرت زهرا ارادت دارم هرچی دارم در سایه ایشونه

نمیدونم از کجا شروع کنم اصلا با اینکه خانوادمم مذهبین ولی تو زور نبودم تاحالا برای حجاب 2 تا هم چادر خریدم الان نمیدونم واکنش اطرافیان دوستام قراره چی باشه یکم خجالت میکشم

قربونت تو کاری به مهم نیستش نداشته باش و کارایی که ناهنجار نیست و به ازادی و سلامتی دیگران اسیب نمیزنه میتونی انجام بدی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من مذهبی نیستم و اینی که می گمم ربطی به مذهبی بودن نداره....

اگه واقعا میخوای چادری بشی از خواسته ات دست نکش، خیلی حس شیرینی هست که توی یه جمع همه باهات مخالفت کنن اما تو بخاطر هدفت یه کاری رو که میدونی درسته رو انجام بدی.‌‌

قربونت تو کاری به مهم نیستش نداشته باش و کارایی که ناهنجار نیست و به ازادی و سلامتی دیگران اسیب نمیز ...

یکم سخته اخه شرایطم😕

من قبل اینم حجاب داشتما ولی اکثرا مانتو هام کتی بودن تاحالا اینو تجربه نکردم مامانم مطمینم از تصمیمم خوشحال میشه