2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

346 بازدید | 8 پست

سه ساله ازدواج کردیم و بدترین دعواها رو داشتیم و کتک های زیادی خوردم و حتی زدم ولی امروز سر کوچکترین چیز ممکن سیلی خوردم... طوری که گوشم هنوز درد می‌کنه و سردرد گرفتم... خودش برام عبایی خرید گفت بپوش دیگه لازم نباشه چادر سرت کنی اون وقت امروز بهم برگشته میگه حق نداری عبایی بپوشی چادر سرت کن و من چون مخالفت کردم سیلی خوردم اونم خیلی بد!!!!

مطمئنم مقصر مادرشه چون وقتی خرید با هم طی کردیم و دیشب مادرش برگشته بدون اینکه یه مبارکت باشه از دهنش در بیاد بهم میگه عبات کوتاه نیست؟ زن مسلمون دیگه می‌خواستی بخوره زمین؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا چی بگم

خواهر اگه آدم نشد برو پزشک قانونی بار آخرش بشه

چون واقعا نه تنها الان دیگه زن کتک نمیخوره بلکه دوره زن سالاری شده

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بخدا اینارو میشنوم ازدنیا سیر میشم فقط

کم گرونی وبدبختی هس برای خودتون غصه وغم میتراشین. 

چرا چرا چرا. خاک توسر همچین مردایی ومادرایی

من الان ۲٪ آدمم، ۳۳٪ استرس، ۶۵٪ بلاتکلیفی

راستش شوهرت بددله 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

یاد این افتادم ک عید غدیر رفتیم  مشهد بعد  جای حرم 

یک خانوم اقا در کنار هم داشتن میرفتن 

خانومه چادر پوشیده بود پوشیه ام انداخته بود حتی چشماشم دیده نمیشد 

بعد شوهرش به طرز بد چشمی به من نگاه کرد 

خودمون زنیم نگاهای بد رو ادم از حسش متوجه میشه  

طرف زل میزد تو چشم خانوما از طرفی چون خودش خراب بود به زنش سخت نیگرفت

یاد این افتادم 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

فعلا به فکر اخلاقش ببین خوب میشه بعد اقدام بچه داری میرسی بهش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم