2777
2789

سلام

راستی اگر کسی برای فا ل یا پاکسازی یا انرژی خوانی یا تک نیت یا سرکتاب و... ازتون درخواست پول کرد (این جا سوءاستفاده گر زیاده)

🔴🔴 راستی بعضی ها هم فقط دنبال این هستن که شما کد معرف مثلا میلی گلد یا ملی گلد رو براشون بزنین الکی میان میگن

⬇️

از پیامش عکس بگیرین

🟣 بعد همین جا برای niniyar بفرستین

🟠 پایین صفحه قسمت ارتباط با ما هم برید در موردش بگین ⬅️ قسمت ارتباط با ما سریع تعلیقش می کنن.

https://www.ninisite.com/contactus

✅️✅️ هر ۲ جا برید بگین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی وقتا حسم درستهبقیه نریزن سرمفقط سوال اسی و جواب میدم

حالا تا اسی بیاد سوال منم جواب بده به نظرت جنسیت بچم چیه😁

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

من یه گره بزرگ دارم از طرف یه مرد تو زندگیم حالا خودم دعانوشتم برای رفع این مشکل دعای زبانبند بود حست میگه دعام جواب میده؟و مشکلم حل میشه و دیگه گیر بهم نخواهد داد؟

عاشقتونم دخترای عزیزم💋یه مادر دهه شصتی

منم بگو دیگه

لباسم چ رنگه

پیامش بدم یا ن

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

حس میکنم پسرقول بده معلوم شد جنسیتش بیای بهم بگی

باشه 😁

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
اره درست میشه

اجی منم بگو تروخدا سوالم خیلی سرنوشت سازه و استرس دارمممم

تروخدا بگو تو کنکور ارشد امسال من قطعا رشته شیمی آلی روزانه ی یکی از دانشگاه های سطح شهر تهران ( تهران بودنش خیلی مهم و تو اولویته ) قبول میشم ؟

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه