2777
2789
عنوان

معلم بودن در این سایت جرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 105 پست
اتفاقا میگن چس مثقال حقوق میگیرید دقیقا باهمین ادبیات😂آخر متوجه نشدیم حقوقمون زیاده یا کم یکی توضیح ...

خب همون درهرصورت حقارت خودشون رو با تحقیر کردن ما میخوان جبران کنن که امکان پذیر نیست .

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خود شما مصداق تاپیک منی متاسفانه

خب این بی احترامی نیس که عزیزم

شما گمان می‌کنیم یه عده نسبت به شغل شما گارد دارن و دوستی میان میگن به خاطر اینه که حسادت میکنن و عقده معلمی دارن و..

جواب اینه که اصلا کسی فکر هم نمیکنه به حرفه شما

در نهایت حاشیه خاصی لازم نیس براش پیش یاد واقعا

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اهمیت نده عزیزماینجا تقریبا همه مشاغل جرمه، به شخصه دیدم درمورد حرفه خودم گفتن اینا بی‌سوادن و چیزی ...

اهمیت نمیدم عزیزم

اتفاقا خنده داره 😂

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
خب همون درهرصورت حقارت خودشون رو با تحقیر کردن ما میخوان جبران کنن که امکان پذیر نیست .

نمیدونم والا من اهمیت نمیدم ب حرفاشون مهم اینه خودمون راضییم

هرشغلی تو هرجایگاهی قابل احترامه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
آخه برای چی باید عقده داشت؟چی داره؟اعصاب باید داشته باشی بابچه سر وکله بزنی و۱۲م حقوق دیگه چی داره آ ...

خب شما به تاپیکش برخورد نکردی ندیدین رفتار بقیه رو متاسفانه به معلم و پزشک و اینا خیلی گارد دارن و عقده ای بازی درمیارن

من خودم هیچکدوم از اینا نیستم که بگی دارم دفاع میکنم نه ولی طبق تجربه میگم

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

خب این بی احترامی نیس که عزیزمشما گمان می‌کنیم یه عده نسبت به شغل شما گارد دارن و دوستی میان میگن به ...

پست قبلی ایشونو دیدم که جوابشونو دادم عزیزم

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...