2777
2789
عنوان

معلم بودن در این سایت جرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 105 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره چندین و چند بار توهین دیدم .همه اشم سر اینکه بیکارید حقوقی کخ میگیرید زیادتونم هست 

همینم الان ریپلی میکنن میگن خب راست میگیم اکه ندیدی

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

جرم نیست ولی بعضیا خیل مینالن اعصاب ملتو به هم میریزن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

همینطوره من حتی بانک رفتم یه مدرکی رو بین پروندم یادم رفته بود کارمهمی هم بود کارمند بانک اولش قبول نکرد که بعد بیارم بعد فهمید معلمم گف  معلم که دروغ نمیگه باشه اصلا این مدرک رو نمیخواد کارمو راه انداخت.

و باقی موارد وقتی میفهمن معلمم انکار مورد اعتماد قرار میگیرم

چون خیلیا حسرت رسیدن بهش رو دارن توی سایت عقده هاشونو خالی میکننشماهم راجبش تاپیک نزن نیاز نیست بگی

آخه برای چی باید عقده داشت؟چی داره؟اعصاب باید داشته باشی بابچه سر وکله بزنی و۱۲م حقوق دیگه چی داره آخه؟عقده اگر بخواد معلمی باشه که سطح آدم باید خیلی پایین باشه اون وقت

آره چندین و چند بار توهین دیدم .همه اشم سر اینکه بیکارید حقوقی کخ میگیرید زیادتونم هست همینم الان ری ...

اتفاقا میگن چس مثقال حقوق میگیرید دقیقا باهمین ادبیات😂

آخر متوجه نشدیم حقوقمون زیاده یا کم یکی توضیح بده

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
آخه برای چی باید عقده داشت؟چی داره؟اعصاب باید داشته باشی بابچه سر وکله بزنی و۱۲م حقوق دیگه چی داره آ ...

الان خود شما مصداق تاپیک منی متاسفانه

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...