2777
2789
عنوان

معلم بودن در این سایت جرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 105 پست
خب شما به تاپیکش برخورد نکردی ندیدین رفتار بقیه رو متاسفانه به معلم و پزشک و اینا خیلی گارد دارن و ع ...

بله دقیقا چندین ساله برخوردارو میبینم

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
اهمیت نده عزیزماینجا تقریبا همه مشاغل جرمه، به شخصه دیدم درمورد حرفه خودم گفتن اینا بی‌سوادن و چیزی ...

جالبه من داشتم به سوال حقوقی جواب می دادم وکیل هستم. یکی پرید وسط از هوش مصنوعی نوعی و گوگل جواب و خلاف رویه می داد بعد بهم می گفت تو بیسوادی. خودش مدیریت خونده بود و اسم کاربریم اپرا بود

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون شوخی بخوام بگم

شاید بخاطر شیوه‌ی جذب معلم‌ها به تازگی

که یک سری بر اساس سنجش‌های بدون مبنا و یک سری بر اساس آزمون استخدامی قبول میشن، توی سال‌های اخیر افرادی جذب این شغل شدن که معیارشون فقط درآمد و شغل ثابته.

یعنی اون عشق معلمی وجود نداره.

نمیگم همه

ما خیلی معلم خوب داریم

اما همیشه بدها بیشتر به چشم میان.

دوم اینکه جامعه‌ی آماری مادرهایی که فرزندشون مدرسه میره بیشتره در نتیجه نارضایتی هم بیشتره.

شغل من هم همینه

وکلایی که فقط دنبال پولن و ولع درآمد دارن

دید مردم رو به این رشته خراب کردن

ولی من خودم میدونم درآمدم سالمه یا نه

در کل هر کس بر اساس تجربیاتش نظر میده.

این ربطی به حسرت داشتن و عقده داشتن نداره

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

اعتماد بنفس کاذب متاسفانه زیاده واقعا هم علتشو نمیدونم عجیبه شاید اینجا مجازیه معلم ها شخصیت ضعیفشون ...

من الان اینجا اعتماد بنفس بکار بردم؟؟؟؟

فقط شغلمو گفتم صرفا😂

بله دقیقا چندین ساله برخوردارو میبینم

اره خیلی بده ولی شما معلما باعث افتخارین واقعا که با حقوق کم و سختی بچه هارو پربار بار میارین

من خودم اینجا تو سایت کسی میپرسه جرعت نمیکنم بگم سریع کلی انتقاد میاد برام😂🤦🏻‍♀️به هرحال موفق باشی گلم

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

بیشتر سایت یا بچن یا خانه دار(البته فقط بعضیا نه همه)

یا یه شغلی که دوسش ندارن رو دارن یا بهش نرسیدن .

الکی از هر شغلی ایراد میگیرن نه فقط معلمی.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

خیلیم عالی😂

خوبی عزیزدلم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

اینجا طرف نشسته تو خونه ش بیکار و بی عار ظهر بیدار بشه یه ناهار بذاره نذاره بعد میگه معلمییییی؟ ایششششش خیلی بیکلاسه

والا معلما به نظرم خیلیم خفنن

شغل تمیز و مهم و قابل احترام

تو کلاسشونم خودشون رییس خودشونن کلا اقا بالاسر ندارن

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

بدون شوخی بخوام بگمشاید بخاطر شیوه‌ی جذب معلم‌ها به تازگیکه یک سری بر اساس سنجش‌های بدون مبنا و یک س ...

نه من نگفتم حسرت وعقده و...

ولی اینو خوب میدونم که خیلیا دنبال معلم شدنن

چون شرایط جذبش راحت شده وراهش بازتره باهر لیسانسی متاسفانه البته

ولی خب پزشک ووکیل که نمیشه شد 

حالا هرکی معلمه مورد لطف بقبه قرار میگیره

بالاخره نفهمیدم خوبه یا بد

اینجا طرف نشسته تو خونه ش بیکار و بی عار ظهر بیدار بشه یه ناهار بذاره نذاره بعد میگه معلمییییی؟ ایشش ...

قربونتتتت

درکل من با شغلم عششششق میکنم

ولی بیرونم نظرات انقد منفی نیست که اینجاست