2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنامه کانکت یار از بازار دانلود کن از کار تو خونه داره

ببین ماهی ده تومن درامد میده؟من نصب کردم برای دریافت گواهینامه مهارت کد ملی ادرس اینارو دادم ندشته درحال صدورکی گواهینامه رو میده؟وقتی داد فیلم اموزشی برام مساد یا چی؟کاراش چیه دقیقا من میتونم انجام بدم؟🥲 ببخشید خیلی سوال پرسیدم چون الان برای همین اومدم سایت که شمارو دیدم

ببین ماهی ده تومن درامد میده؟من نصب کردم برای دریافت گواهینامه مهارت کد ملی ادرس اینارو دادم ندشته د ...

درآمدش کلا و کلا دست خودته ، این که کار ثابت نیست که هر ماه ده یا 20 بگیری 

همه چی به اون مهارت هایی که داری بستگی داره 

مثلاً نقاشی ت خوب باشه ، جستجو اینترنتی ت قوی باشه ، از گوشی کامپیوتر سر در بیاری ، اینستا و تلگرام قشنگ بلد باشی ، هوش مصنوعی بلد باشی ، و خیلی کار دیگه 

کلا ازهر هنری که داری میتونی پول بگیری و حتی درآمد ت بالای 10 بگیری 

من خودم الان بیشتر از ده دارم ، دقیق ش نمیتونم بگم 

ولی میتونم قول بدم بهت حرفه ای بشی بالای 20 هر ماه داری 

روزی یک میلیون بدون شک داری 

درآمدش کلا و کلا دست خودته ، این که کار ثابت نیست که هر ماه ده یا 20 بگیری همه چی به اون مهارت هایی ...

واقعا مررسی از راهنماییت  من خیلی به این کار احتیاج دارم نقاشیمم حرفه ای در حد استاد از بچگی تا الان کلاس میرم.فقط یه کار میتونی انجام بدی؟ اینجا یه نفر بمن گفت ماهی ۳ تومن من ناامید شدم .و اینکه برای کارای دیگه فیلم اموزشی هست؟اخه فقط چندتا پی دی اف با توضیحات بدرد نخور داشت که اونارو خوندم