2777
2789
واقعا مررسی از راهنماییت من خیلی به این کار احتیاج دارم نقاشیمم حرفه ای در حد استاد از بچگی تا الان ...

آره منم آکادمی دیدم فقط برای آشنایی ت هست 

ولی کارش اینقدر سخت نیست که نیاز به فیلم آموزشی داشته باشی 

الان وقتی وارد پنل اصلی ت بشی یک بخش هایی مهارت تخصصی نوشته اون جا میتونی فیلم ببینی 

بعد از بخش فروشگاه ش میتونی لپ تاپ گوشی قسطی برداری بعد کار کن قسط شو بده 

الان من هر چی بگم برات نامفهومه فقط خودت راه افتادی میفهمی چقدر آسونه و چقدر میشه از این کارا پول درآورد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم آکادمی دیدم فقط برای آشنایی ت هست ولی کارش اینقدر سخت نیست که نیاز به فیلم آموزشی داشته باشی ...

خدایا من همین الان داشتم فکر میکردم که چجوری هم لپ تاپ هم گوشی بخرم که قسطی در بیاد برام مرسییییی ازتون 😅😅

🙏🏻

سلام من اطلاعاتم درست وارد کردم چرا گواهینامه مهارت نمیده پس؟چند وقت که نوشته بود در حال صدور حالا همونم حذف شده نمیدونم بخاطر شماره موبایل که به نام خودم نیست رو دادم نیست؟

پشتیبانیش اصلا درست راهنمایی نمیکنه

سلام من اطلاعاتم درست وارد کردم چرا گواهینامه مهارت نمیده پس؟چند وقت که نوشته بود در حال صدور حالا ه ...

نه شماره موبایل به نام ت نباشه مهم نیست 

کی ثبت نام کردی؟ بعد یک هفته لینک می‌فرسته اگه لینک نیومد از ربات تلگرام ش بگیر 

@canctbot

بی پولی تاپیک م ببین

نه شماره موبایل به نام ت نباشه مهم نیست کی ثبت نام کردی؟ بعد یک هفته لینک می‌فرسته اگه لینک نیومد از ...

بهشون پیام دادم گفتن صبور باشید در حال صدور هست اخه خیلی وقته میگذره که مگه چقدر طول میکشه فکر کنم ۱۰ ۱۲ روزی هست 🥲

بعد که صادر شد چی میشه؟هر کاری که بلدم شروع میکم به انجام دادن؟

آره 

دیگه کار همینه 

من هنوز دارم کار م بیشتر می‌خوامچ گسترش بدم جای دیگه هم ثبت‌ نام کنم باورت نمیشه یک ماه هنوز تو صف م

وقتی صادر شد برو ثبت‌ نام کن دیگه می افتی رو غلطک

بی پولی تاپیک م ببین