2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم خوبی باش تا حس شیشم پیدا کنی

خوب بودن چیکار حس ششم داره بعدم  ادم خوبیم از نظر خودم. ن ب کسی بدی ک کردم ن چیزی

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

تو ی تاپیکی حس ششم جواب یکی کاربرا دادم ازم سوال بپرسید بهم تو هین کرد چقدر بی ادبن ک بدهکارم شدم

وا چرا خب ؟   عزیزمتو اهمیت نده بعضی ادما الکی  حرس شونو سر یکی دیگه خالی می کنن

وا چرا خب ؟ عزیزمتو اهمیت نده بعضی ادما الکی حرس شونو سر یکی دیگه خالی می کنن

نمیدونم والا خیلی محترمانه جوابشو دادم ولی گفت فک کردی تحفه ای یا فلانیی اصلا درک نمیکنم بعضی آدما رووو !درصورتی ک ن از خودم تعریف کردم ن جیزی فقط جواب سوالشو دادم !پشیمونم کرد از جواب دادن

نمیدونم والا خیلی محترمانه جوابشو دادم ولی گفت فک کردی تحفه ای یا فلانیی اصلا درک نمیکنم بعضی آدما ر ...

حس ششم داری یا همینجوری جواب سوال شو دادی

حس ششم داری یا همینجوری جواب سوال شو دادی

حس م برا خودم درسته  بقیه نمیدونم والا همینجوری ک جواب ندادم واقعا ب دلم افتاد ک ب زودی ها ازدواج  نمیکنه فک کنم بخاطر همین فشار حورد😕😕

حس م برا خودم درسته بقیه نمیدونم والا همینجوری ک جواب ندادم واقعا ب دلم افتاد ک ب زودی ها ازدواج ن ...

خخخ عزیزم  تو ناراحت نشو دلش ازدواج میخواسته

میشه ب منم بگی  بنظرت دانشگاه شهر خودم قبول میشم یا شهر دیگه 

یا اینکه فرهنگیان قبول میشم یا نه 

کار اینده ام بنظرت چ کاریه ؟ 

خخخ عزیزم تو ناراحت نشو دلش ازدواج میخواستهمیشه ب منم بگی بنظرت دانشگاه شهر خودم قبول میشم یا شهر ...

حسم میگ قبول میشی ولی شهر دیگ و اینک فرهنگیان نیست و کارتم آزاد دقیقا چی نمیدونم 

حسم میگ قبول میشی ولی شهر دیگ و اینک فرهنگیان نیست و کارتم آزاد دقیقا چی نمیدونم

عزیزم ه م ب یادمن هست؟

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد