2789
عنوان

یادش بخیر 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 203 پست
اره اکلیلی بوداراهم بود زود تموم میشد هرکی داشت خیلی باکلاس بود،

کاش دوباره بچه میشدیم . چه خاطراتی داشتیم 😍 بماتازه دهانشویه ام میدادن مزه زهر مار میداد میگفتن قرقره کنید

کاش دوباره بچه میشدیم . چه خاطراتی داشتیم 😍 بماتازه دهانشویه ام میدادن مزه زهر مار میداد میگفتن قرق ...

وای تازه به ما میگفتن یه دور دور حیاط با دهان شویه بدوید،چقد ساده بودیم نمیریختیم بیرون،

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دقیقا😅😅😅😅😅 از پسر عمو پسر دایی و اینا بگو تااااااااا پسر همسایه و ....اگه رهگذری هم لبخند میزد ...

😂😂😂😂😂😂 وااااای خدایی منم همینطور بودم فک میکردم همه پسرا عاشق منن . اصن دوس داشتم باهمشون ازدواج کنم . 😂 پسر داییم زن گرفت من میخاستم خودمو کشم حالا ده سالم بودا 😅😆

کاش دوباره بچه میشدیم . چه خاطراتی داشتیم 😍 بماتازه دهانشویه ام میدادن مزه زهر مار میداد میگفتن قرق ...

مزش فکرشو کردم اومد زیر زبونم.رنگ ابی تو دهن دو بار میچرخونی میشد همش کف🤢🤢🤢🤢

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊
😂😂😂😂😂😂 وااااای خدایی منم همینطور بودم فک میکردم همه پسرا عاشق منن . اصن دوس داشتم باهمشون ازدو ...

یادش بخیر..

من که هر کی بهم میگفت عروس گلم تا یکی دو ماه حس میکردم نامزد دارم.بماند که بعدها هیچکدوم پیداشون نشد😜😜😜😜 البته همشون فدای یه تار موی اقاییم

یادش بخیر.. من که هر کی بهم میگفت عروس گلم تا یکی دو ماه حس میکردم نامزد دارم.بماند که بعدها هیچکدو ...

😂😂😂😂 من از همون اولم ازدواجی بودم 😄 کلا قصد ادامه تحصیل نداشتم 

من همش تو عروسیا تو مردونه بودم یه دفه که بزرگتر شدم بابام دعوام کرد عروسی پسر عمه مامانم.

وقتی اومدم تو زنا واقعا با محیط نا اشنا بودم.تا ۱۵ سالگی دلم میخواست پسر بودم.بزن بهادر بازی درمیوردم.