2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 47 پست
هم سنیم،انقد بهت حق میدم...کاش بفکر درمان باشه همسرت،بعنوان یک زن عمیقا درکت میکنم عزیزم،ولی سعی کن ...

فدات بشم مرسی از دعای خیرت ولی میدونی نمیتونم جدا شم یه بار اسم جدایی آوردیم بچه ها بیمارستان بستری شدن از شوک عصبی ولی منم آدمم چه جوری خودمو گول بزنم؟منم نیاز دارم نمیتونم چشمامو ببندم بگم هیچ مردی تو دنیا نیست

کاربری دست دو نفره 🦦😐

مرد خوبیه خیلی خوبی ها داره ولی انگار نیست هیچ رابطه ای نداریم هیچ وقت با هم نیستیم هیچ حرفی نمیزنه ...

همسر منم تا حدی همینه با یکم کله شقی و لحبازی و خودخواهی...اگر شاغلی شرایطتت راحتتره حداقل..‌.الان همه چی درمان داره پیگیر جدی باش اگر مشکلت فقط رابطه هست بلحاظ عاطفی هم ممکنه روحیاتتون متفاوت باشه اینم بپذیر ولی خواسته هاتو بهش بگو متاسفانه همسرمنم کلامی ضعیفه ولی من سعی کردم بپذیرم 

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با هوش مصنوعی صحبت کردم میگفت خودت خودتو بغل کن با خودت تو آینه حرف بزن خودتو آروم کن بخند ولی نشد بیشتر گریه ام می‌گرفت حس میکردم دیوونه شدم 😭میدونم باید به خاطر بچه هام از خودم بگذرم ولی نمیدونم چه جوری نیازمو سرکوب کنم چه جوری حس نیاز به آغوش ساده مردانه رو توی خودم بکشم؟😭

کاربری دست دو نفره 🦦😐

اگه این موضوع خیلی اذیتت میکنه جدا شو عزیزم 

ولی اگه هم میگی مرد خوبیه عابر بانکه و خوب خرج میکنه بچه هامم وابسته ان جدا نمیشم و از طرفیم به خیانت فک میکنم من میگم نمیشه هم خدا رو بخای هم خرما 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

همسر منم تا حدی همینه با یکم کله شقی و لحبازی و خودخواهی...اگر شاغلی شرایطتت راحتتره حداقل..‌.الان ه ...

من شاغل نیستم نمیزاره برم سر کار همسر من مشکل داره رابطه مون کلا ۱ دقیقه اس خودش راضیه ولی من هیچ وقت دوست ندارم باهاش باشم دنبال درمانم نیست میگه خوبه نیاز عاطفی نیاز به صحبت نیاز به دیده شدن هیچی هیچی انگار وجود نداره فقط کارت عابر بانکه

کاربری دست دو نفره 🦦😐

فدات بشم مرسی از دعای خیرت ولی میدونی نمیتونم جدا شم یه بار اسم جدایی آوردیم بچه ها بیمارستان بستری ...

یمدت تمرکز نکن روی این موضوع،شده یمدت نیازتو کنترل کن یه چیزایی بخور کم بشه مثلا،توی سن بحرانی هستن بچه هات،الهی بهترین راه جلوت دربیاد انشالله همسرت هم متوجه بشه خودش

اگه این موضوع خیلی اذیتت میکنه جدا شو عزیزم ولی اگه هم میگی مرد خوبیه عابر بانکه و خوب خرج میکنه بچه ...

خوب طلا جای مرد زندگی آدمو نمیگیره😭به سرم زده هرچی دارم بهش بدم برم یه جای دور خیلی خسته ام خیلی زیاددد

کاربری دست دو نفره 🦦😐

[QUOTE=387079888]با هوش مصنوعی صحبت کردم میگفت خودت خودتو بغل کن با خودت تو آینه حرف بزن خودتو آروم کن بخند ولی نشد ب ...[/QUOTEخودتو دوست داشته باش 

یمدت تمرکز نکن روی این موضوع،شده یمدت نیازتو کنترل کن یه چیزایی بخور کم بشه مثلا،توی سن بحرانی هستن ...

فدات مهربون از دعای خیرت ممنون ولی واقعا یه مدته خیلی بهم فشار اومده از نظر روحی و جسمی😭

کاربری دست دو نفره 🦦😐

من شاغل نیستم نمیزاره برم سر کار همسر من مشکل داره رابطه مون کلا ۱ دقیقه اس خودش راضیه ولی من هیچ وق ...

عزیزم خیلیییییی سخته

درکت میکنم 

هر چی تلاش کنیم باز فکرو خیال ول نمیکنه

با یه دقیقه چطور رفته خیانت کرده؟

⚘خدایا شکرت❣
عزیزم خیلیییییی سختهدرکت میکنم هر چی تلاش کنیم باز فکرو خیال ول نمیکنهبا یه دقیقه چطور رفته خیانت کر ...

این که زیاددد خطا کرده ولی منظورم از خیانت خودم بود که به فکر افتادم برم یه جای دیگه نیازمو پیدا کنم حتی نیاز به حرف زدن با یه مرد به خدا نیاز فقط جنسی نیست اینکه تو از طرف یه مرد تشویق بشی تایید بشی دیده بشی باهات حرف بزنه خیلی حس خوبیه همش که نمیشه با دوستات باشی با خانوادت باشی آخرش نیاز به وجود یه جنس مخالف هست اصلا ما چرا ازدواج میکنیم؟😭

کاربری دست دو نفره 🦦😐