سلام میشه خواهرانه راهنمایی ام کنید؟۱۷ ساله ازدواج کردم ۲تا بچه دارم یه ۱۵ساله یه ۱۳ ساله شوهرم همیشه رو سایلنته هیچی نمیگه هیچ حرفی نمیزنه فقط وقتی مجبور بشه حرف میزنه رابطه مون هم کلا ۱دقیقه اس من برعکس خیلی شیطون شاد سرزنده ام نیاز دارم با شوهرم حرف بزنم بگم بخندم ولی اون همیشه ساکته سرش تو کار و بیاد خونه هم تو گوشیه به خاطر مشکل اش رابطه مون هم خیلی بی روحه چون نهایت میشه ۱دقیقه البته اون راضیه ولی من نه حس میکنم قلبم مرده نیاز دارم با یکی حرف بزنم با یکی دیوونگی کنم بخندم زندگی کنم ولی کنار این دارم هر روز ناامید تر میشم هرچی بخوام میخره خونه ماشین طلا همه چی به نام خودم ولی اصلا انگار وجود نداره من نه ازش محبت میبینم نه رابطه داریم نمیتونم جدا شم چون بچه هام خیلی بهم وابسته ان ولی دیگه دارم به خیانت فکر میکنم رسیدم به ته دنیا😭
فدات مهربون از دعای خیرت ممنون ولی واقعا یه مدته خیلی بهم فشار اومده از نظر روحی و جسمی😭
منم همینم،اصلا بحث همسر با وجود بچه و شرایط زندگی خوب با کل دنیا و موضوعاتش فرق میکنه ،هیچکس آدمو نمیفهمه بخوای اعتراض کنی همه فقط داشته هارو مثال میزنن برات که مثلا زندگیت خوبه قطعا همسرت عالیه ولی نمیفهمن ادم از درون میسوزه و ظواهر گاهی کار رو خراب میکنه،آدما نیاز به فهمیده شدن دارن،منم بعضی خلقیات همسرم باعث میشه روحی کم بیارم دیکه هیچوقت به بچه دوم فکر نکنم یا حتی به دنیای تخیلی بعد جدایی فکر کنم هرچند از اول هیچوقت نمیخواستم به اینجا برسم وحتی فکرشو بکنم هرچند هیچی نیس راه حل نداشته باشه برای خدا ،ولی ای کاش هیچ زنی مستاصل نمونه درمقابل مسایل مربوط به همسر
شما میدونید چه جوری میشه با تنهایی کنار اومد؟چه جوری باید بپذیرم هست داره جلوم داره میره ولی در واقعیت نیست به خدا کلی طلا دارم خونه و ماشین به نام منه ولی اینا حالمو خوب نمیکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این که زیاددد خطا کرده ولی منظورم از خیانت خودم بود که به فکر افتادم برم یه جای دیگه نیازمو پیدا کنم ...
دقیقا،برای منم پیش اومده درمورد موضوعی مثلا تایید وتشویق برادرمو گرفتم همکار شوهرمو گرفتم ولی دریغ از خودش،ادم یه حس کمیود بزرگ بهش دست میده که ای کاش عوض همه شوهر خودم مشوقم بود میدیدم تاییدم میکرد....
منم همینم،اصلا بحث همسر با وجود بچه و شرایط زندگی خوب با کل دنیا و موضوعاتش فرق میکنه ،هیچکس آدمو نم ...
به خدا قسم ما هیچ وقت با هم رابطه نداریم مگه میشه زندگی بدون رابطه باشه؟پس آدما چرا ازدواج میکنن؟این مساله که خیلی مهمه من خودمو گول بزنم بگم همه چی خوبه بعد نیازمو چی کار کنم؟گاهی خودم برای خودم جوابی ندارم😭
دقیقا،برای منم پیش اومده درمورد موضوعی مثلا تایید وتشویق برادرمو گرفتم همکار شوهرمو گرفتم ولی دریغ ا ...
آخه همه چی تایید نیست میریم بیرون دوتایی تمام مدت سکوت تو خونه سکوت میاد کارشو میکنه میره نهایت بشه ۵۰ ثانیه به خدا زمان گرفتم با گوشیم این نهایت رابطه ماست من تایید هم ازش نگیرم از بچه هام میگیرم ولی نیاز های دیگه مو چی کار کنم؟با کی حرف بزنم؟با کی باشم؟چقدر خودم خودمو نوازش کنم؟😭
شما میدونید چه جوری میشه با تنهایی کنار اومد؟چه جوری باید بپذیرم هست داره جلوم داره میره ولی در واقع ...
سعی کن روحیات همسرتو بپذیری،مثلا همینکه خونه بنامت زده یعنی دوستت داره یعنی تشویقت میکنه به زندگی ،برداشتتو اینجوری بکن از کارش ازخودش،مثلا کم حرفه بپذیر روحیاتش اینه با تو متفاوته،نه دلیل به عدم تاییدته نه عمدیه فقط شما متفاوتین واینو بپذیر اگر نمیخوای زندگیتو بپاشی ازهم،سعی کن خودتو به ارامش دعوت کنی با تغییر طرز فکرت، و در مورد نیازجنسی هم یمدت تمرکزتو بهم بزن ورزش کن و تغذیه تو یجوری بکن کمتر بشه نیازت باخودت یجور راه بیا تا درمان همسرت اگر پیگیر درمان نیست چاره نداری یا باید بپذیری وادامه بدی یا تموم کنی،با وجود بچه جدایی خیلی فکر بدیه مگر شرایطت خیلی سخت بگذره که خب حیفه زندگیه توی این دوره
سعی کن روحیات همسرتو بپذیری،مثلا همینکه خونه بنامت زده یعنی دوستت داره یعنی تشویقت میکنه به زندگی ،ب ...
مرسی که هستید مرسی که وقت میزارید لطف میکنید بهم درست میگید ولی خوب الان بعد ۱۷ سال به جایی رسیدم که خودمو با یه دست لباس بردارم برم یه جای دور بدون هیچی
یه چیزی بگم؟؟؟بیا با هم بریم به ناکجا آباد...حال منم دست کمی نداره ازت دوستم فقط صورت مسله هامون یکم ...
کاش بچه نداشتم 😭ازطرفی بچه هام حق زندگی دارن حق داشتن خانواده حتی اگر باباشون براشون بابای خوبی نباشه از طرفی ام خودم دارم نابود میشم تو اوج جووونی 😭۱۷ سال صبوری کردم ولی الان دیگه رسیدم به تهش😭
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
و یک سری هاشون طلسمات رحمانی که با موکلین رحمانی در تاریخ سعد نگاشته میشه
و یک سری هم شیطانی و سفلی که با خون و جن نوشته میشه
اینم کامل مبحثش جداس و کفر حساب میشه
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم