2777
2789

فرق نداره تو چه ژانری 

ایرانی یا خارجی 

بوده کتابی که معنویاتتون رو تغییر داده؟

(لطفا نگین قران ،اوستا،انجیل،تورات)

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب های شهید ( ایشون واقعا شهید شهدن از شهدای 

سوریه هستن و با اسم مستعار کتاب هارو انتشار دادن) 

سید طاها ایمانی

رایگان هست

فوق العاده تکان دهنده 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

نهج البلاغه 

اگه به رمان علاقه داری ملت عشق 

چهار اثر 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من کتابهای آقای علی صفایی حائری رو خیلی دوست دارم و واقعا وقتی می خونم باور می کنم خدارو دین رو پر از آرامشه پر از حرف جدیده حرفایی که تا حالا از هیچ جا نشنیدی

ایشون روحانی بودند یه روحانی خاص که نویسنده و اندیشمند   قهاری هم هستند 

من کتابهای آقای علی صفایی حائری رو خیلی دوست دارم و واقعا وقتی می خونم باور می کنم خدارو دین رو پر ا ...

ممنون عزیزم اسم چنتا از کتاباشو که دوسداشتی اگه یادت بود میشه بگی

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی