2821
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 68 پست
این بهونست معتاد بوده اینجوری خواسته رو کنه وگرنه دکتر محاله اینم بگه،کلی راه هست برا درد دیسک

نه واقعا بعضی دکترها میگن منم دیسک شدید دارم و درد شدید دکتر به شوهرم گفته بود وقتایی خیلی دردش شدیده چون با مسکن‌های دیگه دردش ساکت نمیشه تریاک یه ذره بدید بخوره . گفتیم خاک بر سرش همینم مونده تریاک بخورم فعلا دارم تحمل میکنم تا یه دکتر درست و حسابی برم تهران 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه واقعا بعضی دکترها میگن منم دیسک شدید دارم و درد شدید دکتر به شوهرم گفته بود وقتایی خیلی دردش شدید ...

منم دیسک دارم.خب اگهدخیلی شدید هست عمل کن راحت کن خودتو.شیافم دردتو اروم نمیکنه؟؟؟

از اولم شدید بود؟؟؟یا خفیف بود رعایت نکردی شدید شد؟

لطفا برای به دست اوردن سلامتیه من و همسرم یه صلوات بفرست،ممنون مهربون
تا خودش نخواد نمیشه هیچ کاری کرد کسی که ترک می کنه خیلی باید حمایت روانی بشه  این ترک فقط جسم ...

خب خودش راضی نمیشه ترک کنه..گفتم شاید شربتی قرصی چیزی باشه تو خوراکش بریزم بخوره بلکه مصرفش کمتر بشه

اره یکی هست قبلا با وجود درد میتونست بلند شه و یکم کار کنه..اما الان بعد عمل اصلا از جاش نمیتونه تکو ...

خب حتما دکترش ید بوده

خیلیا اینجا عمل کردنو خوبن،همین امیرنوری بازیگر عمل کرد خوبه

یا الناز شاکردوست

لطفا برای به دست اوردن سلامتیه من و همسرم یه صلوات بفرست،ممنون مهربون
خب حتما دکترش ید بوده خیلیا اینجا عمل کردنو خوبن،همین امیرنوری بازیگر عمل کرد خوبه یا الناز شاک ...

وای نمیدونم...حالا شوهرمم اینو که فهمیده میگ نه عمل نمیکنم.وگر ن مث اون میشم..میگ اشکال نداره که موتاد شدم.عوضش درد ک ندارم