سلام لطفا کمکم کنید..شوهرم بخاطر دیسک کمر موتاد شده..الان یک سال میگذره.اعتیادش خیلی زیاده.زندگیم مختل شده دیگ نمیتونم با این وضع تحملش کنم.یه دخترهم دارم.نمیتونم ازش جدا شم بخاطر دخترم.کمپ هم نمیره .چجوری تو خونه دارویی چیزی بگیرم بدن اینکه بفهمه بدم به خوردش ک ترک کنه؟ایا راهی هست؟
این بهونست معتاد بوده اینجوری خواسته رو کنه وگرنه دکتر محاله اینم بگه،کلی راه هست برا درد دیسک
نه واقعا بعضی دکترها میگن منم دیسک شدید دارم و درد شدید دکتر به شوهرم گفته بود وقتایی خیلی دردش شدیده چون با مسکنهای دیگه دردش ساکت نمیشه تریاک یه ذره بدید بخوره . گفتیم خاک بر سرش همینم مونده تریاک بخورم فعلا دارم تحمل میکنم تا یه دکتر درست و حسابی برم تهران
چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.