2821
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 68 پست
چند وقت درد داشت کمرت؟رفتی ام ار ای گفت شدید هست؟درخواست دوستیمو قبول کن

قبول میکنم عزیزم  . الان سه ماهه درد شدید دارم هم گردن هم کمر . قبلش هم یکی دو سال درد داشتم ولی کم . الان پاهام بد جور درد داره. آم ار ای رو دکتر دید گفت چون مهره اخر هست و رشته های عصبی اون نقطه زیادن و با نخاع درگیر شده دردش شدیده

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
قبول میکنم عزیزم  . الان سه ماهه درد شدید دارم هم گردن هم کمر . قبلش هم یکی دو سال درد داشتم ول ...

مهره اخر ینی کدوم؟؟؟برا من دیسکه بینه ال پنج و اس یکه

لطفا برای به دست اوردن سلامتیه من و همسرم یه صلوات بفرست،ممنون مهربون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستان کارهای زیر در درمان اعتیاد معجزه می کنه

-1با خدا آشتی کنید تا جایی که می تونید نمازاتون رو اول وقت بخونید خدا خیلی خیلی بخشندس و دوست داره بنده هاش   به سمتش برگردند-تو دلتون با خدا صحبت کنید و ازش کمک بخواید

2-از پدر و مادرتون مخصوصا مادر بخواید که براتون دعا کنند تا شما بتونید ترک کنید

3-به زیارت امامان معصوم ع یا امامزاده هایی مثل شاه عبدالعظیم حسنی برید و از اونا بخواین تا کمکتون کنند. این بزرگواران قدرت های روحی به اذن خدا دارند و وقتی شما به زیارت این بزرگواران میرید حس خوبی بهتون میده و افسردگی و غم رو ازتون دفع می کنه

4-به امام زمان عج با خواندن دعای (سلام الله الکامل ....) توسل کنید-امام زمان از پدر و مادر نسبت به ما مهربان تر هستند

دوستان انسان از جسم و روح تشکیل شده و روح خیلی خیلی قوی تر از جسم هست

این کارهایی که گفتم روحتون رو قوی می کنه و خیلی راحت فرد معتاد ترک می کنه

سقط جنین گناهی که اگر دست به طلا بزنی خاکستر میشه ==>>  https://www.aparat.com/v/DPH9h

عزیزم برای ترک اعتیاد شوهرت به نظرم به مجموعه شیدا تماس بگیر با کمک آقای دکتر فردین مهر و تیمه قوی شون بهت کمک کنن
من دوست برادرمم با مجموعه فردین مهر تونست تر ک کنه اعتیادشو شماره هم واست می نویسم 09135651200

اعتیاد به چند ماده که نداره ؟ اگه داشته باشه ترکش خیلی سخت می شه

اعتیاد به چند تا موادم داشته باشه خلا صه که باید ترک کنه من یکی از آشناهامون همین طوری بود ولی تونست با مجموعه شیدا اشنا بشه
و ترک کنه کلا مجموعه شیدا تو این زمینه واقعا کارشون خیلی خوبه و آقای دکتر فردین مهر واقعا دکتر خوبی هستن