2777
2789
عنوان

بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2328 بازدید | 88 پست
با این عکسی که فرستادی دیدمش منم روانی شدم😂😂😂

وای شما هم 

😂😂😂

تازه کلیپشو ببینی دیگه چی

عاشق دکتره شده بود ...چشاش 😍😍

تپلیاش که از لباساش زده بیرون

آه لهنتی جذاب 🥰🥰

این کاربری غیرفعال شده است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای شما هم 😂😂😂تازه کلیپشو ببینی دیگه چیعاشق دکتره شده بود ...چشاش 😍😍تپلیاش که از لباساش زده بیر ...

جووون😍😍

برم کلیپشو ببینم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

کاری نداره هفته ای یکبار برین مراکز نگهداری نوازشگری کنین یه ساعت 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

منم عاشق دختر بچه ام😍😍😍😍چون خودم ک پسر دارمبرای همین همیشه صدای ارغوان😘دختر @_ملکه455‍ دوستم ر ...

ای جوووون ارغوانم عاشق خاله جووونشه

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

بچه ت چند سال هست؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

متولد ۵ فروردین ۹۹

پس تقریبا همسن دختر دومی من هست من دخترم متولد آبان نود و هشته. اگه الان اقدام کنی فاصله سنی خوبی هست.من دخترام تقریبا سه سال فاصله دارن و حقیقتا پوستم کنده شد خیلی سخت بود. ولی الان خیلی باهم رفیقن. با تک فرزندی مخالفم حتما یکی دیگه بیار

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

پس تقریبا همسن دختر دومی من هست من دخترم متولد آبان نود و هشته. اگه الان اقدام کنی فاصله سنی خوبی هس ...

ای جان خدا حفظ شون کنه 😍👌

شما هم سایه تون مستدام بالای سرشون🙏🙏🥰

خودمم فکر میکنم یکی دیگه لازمه👌

ممنون برای راهنمایی در مورد فاصله سنی🙏👏

این کاربری غیرفعال شده است

ای جان خدا حفظ شون کنه 😍👌شما هم سایه تون مستدام بالای سرشون🙏🙏🥰خودمم فکر میکنم یکی دیگه لازمه👌م ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️ فقط برا کلاس اول دچار چالش هم میشی با بچه کوچیک و مشغله زیادت. الان واقعا با دوران خودمون فرق کرده پدر مادر ما نفهمیدن ما کی درس خوندیم ولی الان همش باید درگیر درس و مدرسه بچه باشی خصوصا کلاس اول و برای بچه ای که فرزند اول خانواده هست باز این مراحل سخت تر هست. من دختر بزرگم که کلاس اول. رفت خیلی اذیت کرد.معلمش هم سخت گیر بود کلا سخت گذشت هم به من هم به خودش. ولی فکر میکنم این روند برای دختر دومم راحت تر باشه چون همینطور که درس ها تکرار میشه یه چیزهایی یاد گرفته و اینکه قبل مدرسه رفتن باهاش کار کنید. صدا کشی کلمات شمردن اعداد بخش کردن کلمات اینا رو باهاش قبل مدرسه کار کنید تو طول سال خیلی راحت تر خواهید بود. البته شاید تو پیش دو هم باهاش کار کنند من دخترم پیش رفته بود ولی چندان باهاشون کار نشده بود و به مشکل خوردیم. دختر دومی رو نمی‌خوام بفرستم پیش از رفتن اولی اصلا رضایت ندارم

اوه من باید مربی مهد بشم درست میگینبچه که نمیتونم ۱۰ الی ۲۰ تا داشته باشم پس بهتره مهد کودک بگیرم👌� ...

خیلی خوبه

منم داخل برنامه هامو مهدکودک خودمو تاسیس کنم یه روز 😍😅

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

چرا تاپیک منو ترکوندن 😐😐😐

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس