2777
2789
عنوان

بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2328 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه تعطیل شد؟شاید چون ازش تعریف شده بود حسودا تاب نیاوردن

اره تعطیل شد یعنی انقدر مخالف داره تو سایت چرا مگه بنده خدا چیکار کرده ☹️☹️☹️ میشه کاربری شو بدی بهم؟ جالب شد بخونمش

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اره تعطیل شد یعنی انقدر مخالف داره تو سایت چرا مگه بنده خدا چیکار کرده ☹️☹️☹️ میشه کاربری شو بدی بهم ...

https://www.ninisite.com/user/discussion/235e4172-607f-4cb3-9ff5-bccf7230f266/masoomehh

این کاربری غیرفعال شده است

اره تعطیل شد یعنی انقدر مخالف داره تو سایت چرا مگه بنده خدا چیکار کرده ☹️☹️☹️ میشه کاربری شو بدی بهم ...

از مصی جون بعدا بیشتر بهتون خبر میدم...

از مصی جون بعدا بیشتر بهتون خبر میدم...

مرسی عزیزم ❤❤❤ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

https://www.ninisite.com/user/discussion/235e4172-607f-4cb3-9ff5-bccf7230f266/masoomehh

تاپیک های جالب و خوبی داره از نظرم کاربر خوبی اومد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دارم یه دخمل 😁😁

شاید اگه یه پسر داشتی دیگه این آرزو رو نمیکردی  

منم آرزوم داشتن یه دختره 

تنها چیزی که دیدنش روحمو زنده میکنه و زیباترین حس زندگیمو میگیرم دیدن یه دختر کوچولوئه که بغل باباشه

دختر داشتن ی نعمته فقط ناز خریدنو باید خوب بلد باشی  

شاید اگه یه پسر داشتی دیگه این آرزو رو نمیکردی منم آرزوم داشتن یه دختره تنها چیزی که دیدنش روحمو زن ...

عزیزم 

وقتی یه کامنت دلی نوشته میشه آدم کامل میفهمه...

انگار از دلتون اومده بودا😍

درست میگین 

دنیا به من یه پسر بچه شیطون موفرفری بدهکاره😁😍😍

هر چند که ما ژن فرفری نداریم تو فامیل خودم و همسرم ولی ارزو که میشه داشت😄🥰

عزیزم وقتی یه کامنت دلی نوشته میشه آدم کامل میفهمه...انگار از دلتون اومده بودا😍درست میگین دنیا به م ...

موقع نوشتنش هم ضربان قلبوم عوض شده بود  

تلاشتوبکن شاید اوکی شد حتی اگر شده شیر و گوشت گوسفند بخور تا موهاش فرفری بشه     

پس عید سال ۹۹ نداشتی

هیچ کسی البته نداشت چون اوج کرونا بود...

من خیلی روزای سختی گذروندم...همسرمم نتونست کنارم باشه چون رشت کار میکرد و همکاراش کرونا گرفته بودند و خودشم مشکوک به کرونا بود...

خدا را شکر گذشت