2777
2789

ولی مامانم راست میگههه 

من همیشه رفیقام خیلی خوشگل بودن ینی مثلا ی ویژگی منحصر به فرد داشتن ک تو چشم بودن یا همیشه کسایی که توجه ها رو روشون بوده...

بخاطر همین میبینم همیشه وقتی پسری بهم توجه میکنه توی تنهایی.. وقتی باهاشون اونقد توجه نمیکنه.. 

و این و واقعن میتونم درک کنم 

واقعنن خطرناکه بنظرم بحث رفیق با پارتنر و.. مثل آشنا کردنشون باهم دیگه و چیزای دیگ.. 

گاهی وقتا فک میکنم میبینم واقعن مامانم همچین بی راه نمیگههه:) 

نباید انقدر رفیق باز باشم .. ولیی خبب نمیتونم رفیق نداشته باشم.. اصن چجوری اادم رفتار کنه بهتره

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که تو دانشگاهم هر چی دختر دیدم با هم رفیق صمیمی بودن یا جدا شدن یا دشمن هم شدن

ولی این درسته؟ 

اینکه وقتی ی اکیپ دختر ببینین که همشون خوشگلن توجه کمتری به یک شخص میشه نسبت به وقتی که تنهان؟

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ته رفاقت ما دخترا همینه ولی😂😂

بنظرم اگه رازاتو نگی مشکل پیش نمیاد میتونی دوست بمونی چون اکثرن سر همین جدا شدن که یکی اون یکیو پشتش حرف زده بود 😂

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

ولی این درسته؟ اینکه وقتی ی اکیپ دختر ببینین که همشون خوشگلن توجه کمتری به یک شخص میشه نسبت به وقتی ...

ینی چی متوجه نشدم توجه به کدوم شخص؟

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

بنظرم اگه رازاتو نگی مشکل پیش نمیاد میتونی دوست بمونی چون اکثرن سر همین جدا شدن که یکی اون یکیو پشتش ...

اره اینم هست ولی این فقط یکیشه😂 

من مثلا راز دار ترین فردم 

ولیی خب سر اینکه حس کردم اولویت اولش نیسم جدا شدم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ینی چی متوجه نشدم توجه به کدوم شخص؟

منظورم اینکه ی اکیپ دختر ببینی بیشتر اون موقع بهشون توجه میکنی یا وقتی تنهان؟ 

اگرم همشون خوشگل باشن...

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

منظورم اینکه ی اکیپ دختر ببینی بیشتر اون موقع بهشون توجه میکنی یا وقتی تنهان؟ اگرم همشون خوشگل باشن. ...

سعی میکنم دیگه ضایع نباشم که نگاه کنم مثل هول ها ولی خوب اکثر غیر مستقیم نگاه میکنم اگه از کسی خوشم بیاد 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

سعی میکنم دیگه ضایع نباشم که نگاه کنم مثل هول ها ولی خوب اکثر غیر مستقیم نگاه میکنم اگه از کسی خوشم ...

ن بنظرت معمولن توجه ها تو کدوم بیشتره 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍