2777
2789
عنوان

نفرین به هرکس گفت عمل بینی آسونه

290 بازدید | 30 پست

درداش به درک

چطوری میحوابیدین شبا که میگید آسونه؟؟ دو روزه از طاق باز خوابیدن صاف شده پس سرم

گردنم داره نابوووود میشه 

خدایا به دادم برس

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا جدی 40 کیلویی؟!😑

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

واقعا کی میگه راحته مگه عمل بدون تامپون باشه

بدون تامپونم ولی دارم لهههه میشم 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

واییی یکی امشب میناله نمی‌زارن شوهرش عمل کنه یکی عمل کرده اینجوری میناله تحمل کن خواهرم بکش خوشکلم کن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عع ینی عمل نکنم؟😆😂یه بهدنه بدید دستم عمل نکنم پول ندارم🥲😂

عمل کنی مجبوری همه عکسای قبل عملتو فیلماتو از همه جا پاک کنی 

اینم بهونه 🤦‍♀️😂

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

😊😊واقعااا لعنت بهشون عزیزم تازه اول راهیی یماه اینجوری باید سر کنیی کبودیاش و اینکه چشتم بزور بازش ...

چشمام که دیگه دیده نمیشه از ورم

نه نکن برای بعضی ها هم عوارض داره تو مطب دکتر من چند تا دیدم میگن نفس نمیت نمبتونیم بکشیم دهنمون همش ...

خب با مماخمون چه کنیم 😭 با اعتماد به نفس به چوخ رفته چه کنیمم

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )