برای چی باید ثابت کنم.چه اهمیتی داره.سوال داشتم پرسیدم خیلیا جواب دادن.
راستیتش الان بدون درامد طرح درامدم ۱۵۰ هست که از سر ماه که طرح تمومه و دوشیفت سرکارم بله ۳۰۰ هست.لود بیمار خیلی بالاست.در حدی که سلکت می کنم راحت اینقدر لود بیمار زیاده.
براتون دعا می کنم خدا بهتون عقل بده که تاپیکارو درست بخونین.بله پرسیدم مسکن برای بچه ۴ ساله چون سال دوم دندانپزشکی بودم هنوز اطفال نخونده بودیم.بله همستر بازی کردم تو خوابگاه و کلاس همه بازی می کردن.بله تو خوابگاه باردار بودم دلم خواست کجاش عجیبه.بله شوهرم میدونست من نی نی سایت عضوم وقتی سوال داشت میومد میگفت بپرس من هم بیشتر سوالای همسرمو پرسیدم.یه جا پیدا کن که ثابت کنی برا خودم بوده.یه جا تناقض پیدا کن.
به نی نی یار گفتم تاپیکو حدف کنه قبول نکرد.گفتم پس تعلیق کن.فک می کردم با تعلیق دسترسی به بقیه تاپیکام قطع میشه.که نشو.تعلیق شدم نشد جواب بدم دیگه.الان با کاربری دیگه جواب دادم
ولییییی متاسفم براتون.حداقل اینقدر مطمین حرف میزنی دلیل درست بیار.حتی به بقیه که دلیل درست هم اوردن تهمت دروغگویی دادی
من وقت نداشتم یه ماه دیگه دوباره بیام در مورد کم و زیادی درامد بپرسم.همسرم کارمنده حقوقش همین قدره.الان هم تعطیلاته راحت اومدم نی نی سایت