2777
2789
عنوان

خودکشی کنم

130 بازدید | 18 پست

شما برا من راه حل میدین؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه شما بهم راه حل بدین...کار خوبی در حقم نکردین...

بلکه برعکس در گناه من شریک شدین.

ی قتل هم میزنن به اسمتون...

شاید من راهش ندونم فردا منصرف یشم...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

چیشده گلممم

فدات منکه مشکل دارم همونم که همش کامت میذارم

میشه برا منم دعا کنید؟

دعا کنید خدا به مامانم لیلا و داداشم علیرضا و من (آرزو) کنارهم عمرطولانی باسلامتی و بندگی و رزق بده.

هر موقع هم خواست ما ۳ تا رو با هم قبض روح کنه به بهشت ببره باهم...کنارهم باشیم

ولی این تاپیک زدم که ، چرا وقتی کسی برا خودکشی، سقط و...راه حل میخواد ی سری آدم راهکار یاد میدن؟

چیشده؟

گلم

اون روز یکی تاپیک خودکشی زده...بغضی بی همه چیز ها اومدن راهکار میدن...

امروز یکی تاپیک سقط زده ...اومدن بهش راهکار میدن.

چرا ی عده وجدان ندارن! یعنی به خواهر خودش هم راهکار مبثیده؟

چشم عزیزم حتما برات دعا میکنم اگه قابل باشم 🙏🏽

حاجت روا باشی به حقِ حضرت زهرا

گلم اون روز یکی تاپیک خودکشی زده...بغضی بی همه چیز ها اومدن راهکار میدن...امروز یکی تاپیک سقط زده .. ...

من تاپیک خودکشی مییینم سعی میکنم طرف رو اروم کنم ولی راستش واسه سقط بی تفاوت رد میشم چون روزی چند بار میگم کاش خودم و خواهرم سقط میشدیم وقتی بابامون دوستمون نداره و اصلا مسئولیت پذیر نیست

👊