2777
2789
عنوان

خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 18 پست
من تاپیک خودکشی مییینم سعی میکنم طرف رو اروم کنم ولی راستش واسه سقط بی تفاوت رد میشم چون روزی چند با ...

بی تفاوت بودن خیلی خوبه

نسبت به راهکار دادن...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

من تاپیک خودکشی مییینم سعی میکنم طرف رو اروم کنم ولی راستش واسه سقط بی تفاوت رد میشم چون روزی چند با ...

وا مگه برا بابات اومدی؟

تو رو خدا نقاشی کرده...میدونی ۷ تا دنیا طی کردین تا برسین به این دنیا؟

من بابا ندارم...آرزو مرگ نکردم هیچ موقع...

سفت مامانم چسبیدم...

شما هم به خدا بچسب ، خدا عاشقت هست ! عاشقت

میدونی انقدر عاشق ما هست که کلی راه در رو گذاشته ...از شفاعت بگیر تا بهانه های کوچک !

وای خدا آنقدر عاشق هست وقتی بنده از ته ته جهنم ناله میکنه و هدا رو صدا میکنه...طبق قران خدا بهش جواب میده...میگه چرا حرف گوش ندادی؟؟؟؟

خدا اگه عاشق نبود که به تهش جهنمی جواب نمیداد!

خدا اگه عاشق نبود که دنیا جهنم لود.

خدا با همه بی نیازیش منتظر توبه بنده هاس هست...از روی عشق

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا مگه برا بابات اومدی؟تو رو خدا نقاشی کرده...میدونی ۷ تا دنیا طی کردین تا برسین به این دنیا؟من بابا ...

مرسی از حرفات ولی من با خدا قهرم

انقدررر مشکل دارم تو زندگیم حتی امید به حل هیچکدوم ندارم اطرافیانم همه روز به روز خوشبخت تر من مشکلاتم بیشتر میشه

۹ ساله خودم ارزوم مرگه که تموم شه همه چی

اینکه گفتم بابام از ما بدش میاد چون ۹۰ درصد مشکلاتم از خودش سرچشمه گرفته و الان احساس فلجی میکنم نه کار میتونم پیدا کنم نه ازدواج و خونمون هم که تيمارستانه همش دعواست

امروز گفتم بسه تا کی میخواین دعوا کنین اخرش من شدم مقصر درحالیکه فقط میخوام تو خونمون ارامش باشه

👊
مرسی از حرفات ولی من با خدا قهرمانقدررر مشکل دارم تو زندگیم حتی امید به حل هیچکدوم ندارم اطرافیانم ه ...

با کسی که عاشقت هست قهر نکن !

یبار بهش اعتماد کن!

اوج لذت این دنیا چیه؟ شغل عالی و همسر عالی و...

شغل که فدات بشم تو ایران همش زیرآب زنی هست.

همسر هم بهش بخدا اعتباری نیست...

پول هم رفتنی هست

من خودم لکی آرزو و...خواستم نشده !

ببین یا خدا آشتی کن

گفته تو اروم بیا و...من با سرعت میام...

بهش بگو برگشتی برو سمتش و باهاش حرف بزن...یبار اعتماد کن