2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 9839 بازدید | 255 پست
میگم شما میدونین درآمد دندون عمومی که سابقه کار بالایی نداره و مطب زده با کسر هزینه مواد و اینا، چقد ...

ببین مطب زدن ب خیلی چیزا بستگی داره اینکه مطب جای خلوت باشه شلوغ باشه تراکم مطبای دندون پزشکی کلینیک تو اون منطقه چقدر باشه کاملا نسبیه اما چون مواد مصرفی خیلی گرون شده حتی هزینه زدن مطب اجاره هم بالاست فک نکنم خیلی درآمد باشه بخصوص سال‌های اول اما خب کارت خوب باشه مریض میره و مریض بعد رو هم میاره 

البته کارای زیبایی دندون مثه کامپوزیت و لمینت هم درآمد خوبی دارن مینونن درآمد ماهانه رو خیلی بالا ببزن

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
وای خدا هنوز فکر کردی راس میگه قضاوت چیه دوست داری سرکارت بزارن ؟

آخه من دروغی ندیدم تمام تاپیکاشو خوندم.حالادستمزدش اگه منظورته شایددرست بگه دوشیفت کارمیکنه بالاخره. ولی من متوجه دروغ نشدم توی تاپیکای قبلی

میون یه دشت لخت زیر خورشید کویر//مونده یک مرداب پیر توی دست خاک اسیر//منم اون مرداب پیر از همه دنیا جدام//داغ خورشید به تنم زنجیر زمین به پام//🍂🍂🍂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین مطب زدن ب خیلی چیزا بستگی داره اینکه مطب جای خلوت باشه شلوغ باشه تراکم مطبای دندون پزشکی کلینیک ...

مرسی

اره حق با شماست که به خیلی چیزا بستگی داره. اما یه مثال از یه مورد واقعی اگه بزنید، میتونم حدودی درآمد خواستگارم رو تخمین بزنم.

آخه من دروغی ندیدم تمام تاپیکاشو خوندم.حالادستمزدش اگه منظورته شایددرست بگه دوشیفت کارمیکنه بالاخره. ...

خودش اگه راس میگه بیاد ثابت کنه 

ی تاپیک همستر داره 

ی تاپیکم داره که پرسیده رادیولوژی بهتره با نمیدونم چی چی برای اینکه بعدا بیکار نمونیم 

به نظرت به دانشجوی دندون میخوره ؟

ی دانشجوی دندون باهوشتر از این حرفاس بیاد بگه من سیصد در میارم شوهرم بیست تومان 

بعد ی دفعه بگه خواهر شوهرم اینجاس تاپیک رو حذف کن .

همونطور که تا اینجا رو گفته چی میشه جواب چند تا سوال ساده رد بده 

حالا یکی به طرفداری ازش نوشته دوست نداره جوابتونو بده واقعا مضحکه به نظرم 

خودش اگه راس میگه بیاد ثابت کنه ی تاپیک همستر داره ی تاپیکم داره که پرسیده رادیولوژی بهتره با نمیدون ...

نمیدونم والا جی بگم.شایدم حق باشماس.خدا بهترمیدونه .یه سوال؟تاپیک که پر بازدیدبشه چی میشه چه نفعی داره برای طرف؟من زیاد وارد نیستم

میون یه دشت لخت زیر خورشید کویر//مونده یک مرداب پیر توی دست خاک اسیر//منم اون مرداب پیر از همه دنیا جدام//داغ خورشید به تنم زنجیر زمین به پام//🍂🍂🍂

من رفتم چک کردم سنشون بالاتره از30هست ولی فکر نکنم دروغ بگن احتمالا، چون تاپیکای همون موقعشونم گفتن ...

عزیزم هیچ دندون پزشکی ک هنوز طرحشم تموم نشده ۳۰۰ نمیگیره این در آمد برای یک دندون پزشکی ک تخصص و یا فوق داره و سرشناسه

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

عزیزم هیچ دندون پزشکی ک هنوز طرحشم تموم نشده ۳۰۰ نمیگیره این در آمد برای یک دندون پزشکی ک تخصص و یا ...

ببین من این آدم رو نمیشناسم و تو مجازی هم هر کی هرچی میخواد میگه ولی این که بعضیا مثلا رفتن کارگاه بازی توی تاپیکاش و میگن همستر بازی میکرده به تاریخ دقت کنن اگه راست بگه کلا اون موقع دانشجو بوده و درآمدی نداشته این وایرال شده بوده بازی میکرده،خوابگاهی هم بوده و تایم خالی زیاد داشته قطعا،یا اینکه گفته چه رشته ای بهتره بین رادیو و تغذیه و... یا مسکن برای دندون درد بچه ،ممکنه کسی ازش پرسیده چون اطلاع دقیق نداشته اینجا مطرح کرده،همون سالا هم تو تاپیکاش گفته که دانشجوی دندونه آخه،فقط قسمت عجیب حرفش درآمد300تومن بود چون فکر میکنم کسی که اول کارش هست اینقدر نمیتونه درآمد داشته باشه نهایت۱۰۰_۱۵۰تو بهترین حالتش با یه حساب کتاب معمولی ولی ممکنه ایشون جایی کار میکنه که مراجع زیاده،درکل دلیلی نمییبینم کسی بیاد راجع به همچین موضوعی دروغ بگه،آخه چی گیرش میاد

بچه ها من دستیار دندانپزشک هستم داخل کلینیک اینکه گفته غیرقانونی کار میکنم درسته خیلی از پزشکا تا قب ...

چه لزومی داره به شما اثبات کنم.جواب سوالاتونو نمیدم چون مهم نیست برام.مهم جوابی بود که گرفتم.شما کی هستین که بخوام ثابت کنم

بابا دروغ میگه من اینو میشناسم ،همسایمونه،خیلی دروغگو خالیبنده

خخخخ... مستاجرتون نیست احیانا؟! 

📌وقتی به عقب برمیگردی متوجه میشی جای بعضیا الان که تو زندگیت خالی نیست هیچ." اونموقشم زیادی بوده... 😒