2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 9839 بازدید | 255 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میره سرچ میکنه جواب میده

نه با سرچ به جواب نمیرسه مستقیم سوالو مطرح نکردم مخصوصا سوال قبلیو اینو نهایتا جواب بده عکس دندون بزارم کی میخاد براش جواب بده الان سرکارم با سیستم دسترسی ندارم عکس بزارم ولی سعیمو میکنم عکس دندون بزارم

حیوان مورد علاقم: اکسم

خوده خودشه هر از گاهی یکی ازینامیزنه دستش!رو میشه میترکه دوباره میاد من اسم کاربریشو یادمه درواقع حا ...

کاش همچین تایپکایی نمی ترکید 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

من تو زندگیم خیلی بالا و پایین کشیدم خیلی مشکل داشتم 

خیلی موردای عجیب غریب تو زندگیم دیدم ولی هیچ وقت در موردشون تایپک نزدم کلی جریانات هست که هر کدوم قابلیت پربازدید شدن داره ولی نه وقتش و دارم نه حوصلشو و نه اصلا خوشم میاد که بیام در موردشون بگو

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
خب هوش مصنوعی جواب میده😁😂بله، تصویر شما با موفقیت دریافت شد و بررسی شد. بر اساس رادیوگرافی:🦷 دندا ...

خب اوکی درست ولی یه پزشک اینطوری صحبت نمیکنه یه سری لغات عام هستن یسری کتابی این الان اون کتابیه اس پاک کن ببینم خودش چی میخاد بگه

حیوان مورد علاقم: اکسم