2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 9839 بازدید | 255 پست

سلام،شما قبل از دندون کارشناسی داشتید،دوباره کنکور دادید دندون قبول شدید؟الآن راضی هستید؟درآمدتون واقعا همین حدوده؟آخه منم دوست دارم دوباره کنکور بدم لیسانس دارم و بیکارم،ممنون میشم اگه وقت دارید راهنماییم بکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره به نظرم دروغ میگه باید گزارش بزنیم

از خداشه گزارش بخوره تاپیکش پاک بشه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عه یعنی اینقدر راحت دروغ میگن چرا آخه🤔

بله راحت دروغ میگن نمیدونم چرا ماها به اینا بها میدیم و میریم تو تاپیکاشون از پستاش مشخصه که دروغ میگه اخه کی حقوق میگیرن میزنه به کارت شوهر که شوهر به نام خودش خونه بخره 

عزیزم تاپیک حقوق قفل بود اگه خواسی نظر بدم بگو کجا بدم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

تاپیک بچه 4 ساله..... شو بخون میفهمی راهنمایی خواسته برا دندون درد بچه 4سالهبرا سال 99 هس

این کاربر کلا ۱۹سالشه با شوهرش فرار کرده من قشنگ یادمه چندوقت پیش تاپیک زده بود داداشم دندون پزشکی میخونه شهریه ش ۹۰میلیونه بهش حسودی میکنم به بابام میگم شهریه آزاد دندون رو برای منم بدین بابام میگه محیط دانشگاه آزاد برات خوب نیست میگفت باباش زمین فروخته واسه شهریه و گوشی آیفون داداشم حتی بچه ها اونیکی کاربریشم پیداکردن فک کنم شراب نمیدونم دورنگیه بود چی بود کلا تو فضا سیر میکنه از رو هم نمیره😂

بله راحت دروغ میگن نمیدونم چرا ماها به اینا بها میدیم و میریم تو تاپیکاشون از پستاش مشخصه که دروغ می ...

بابا دروغ میگه شوهرش معلمه خودش پشت کنکوری 

من میشناسمش همش ازین چرتو پرتا تاپیک میزنه میره پربازدیدا بعد بچه ها براش میترکونن دوباره یه چرت دیگه پیدامیکنه برای تاپیک زدن اونروز داداشش دندونپزشک بود الان خودش 

این کاربر کلا ۱۹سالشه با شوهرش فرار کرده من قشنگ یادمه چندوقت پیش تاپیک زده بود داداشم دندون پزشکی م ...

این تایپکوکه گفتی  یادمه ،یعنی  این همونه 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

بچه ها من دستیار دندانپزشک هستم داخل کلینیک اینکه گفته غیرقانونی کار میکنم درسته خیلی از پزشکا تا قبل از اینکه نظامشون بیاد غیرقانونی کار میکنن ولی اینکه گفته سیصد درامدمه دروغه 

چون به عمومیایی که نظام ندارن شیفتای زیادی نمیدن در کل شاید دو روز در هفته نهایتا شیفت بدن بهشون و در نهایت درامدش خیلی باشه 100 تومن این خانم بنظر نمیرسه راست بگه.....

حیوان مورد علاقم: اکسم

این کاربر کلا ۱۹سالشه با شوهرش فرار کرده من قشنگ یادمه چندوقت پیش تاپیک زده بود داداشم دندون پزشکی م ...

کمبود داره پس 

استارتر من دکتر نیستم اما بحش جراحی فک و صورت و اندو تخصصی کار میکنم بیا یه چندتا سوال ازت بپرسم یا بیا یه عکس او پی جی بزارم اینجا بگو چه درمانایی صورت گرفته و یا چ درمانایی احتیاح داره بخدا اگ بدونی

حیوان مورد علاقم: اکسم

این تایپکوکه گفتی یادمه ،یعنی این همونه

خوده خودشه هر از گاهی یکی ازینامیزنه دستش!رو میشه میترکه دوباره میاد من اسم کاربریشو یادمه درواقع حافظه قوی ای دارم و اکثر کاربرا رو یادمه

مثلا یکی هم هست همش میاد میگه حامله م اینو میخام اونو میخام از دیوار مردم گیلاس میخاستم بچینم شوهرم نزاشت و... اونم همش چراتو پرته کل تاپیکاش از رو هم نمیره اونم کاربریشو حفظم😂