2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 9840 بازدید | 255 پست
خب اوکی درست ولی یه پزشک اینطوری صحبت نمیکنه یه سری لغات عام هستن یسری کتابی این الان اون کتابیه اس ...

خب جانم میخونه خلاصشو بهت میگه..... اما خب کلا  ایشون دستش رو شد و همون دو صفحه اول تاپیکش مشخص بود فیکه.....

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

کار به این تاپیک ندارم که گفتن چون شوهرم کمک کرده مدرکم بگیرم بیشتر حقوقم بهش میدم ولی ،

من زن عموم دیپلم داشت که ازدواج کرد ، همون سال اول هم بچه دار شد ولی کنکور داد و رشته حقوق درومد حامله بود که می‌رفت دانشگاه ، غذا و کاره خونه که اصلا ، بچه ش هم این و اون بزرگ کردن تا درسش تموم همش یا خونه ما بود یا عمه هام یا مادر بزرگاش 

الان وکیل شده و کلی درآمد داره و برا خودش خونه و ماشین خریده بعد همین میاد برا ما طاقچه‌ بالا می‌زاره و میگم منو به اسم صدا نکنید باید بهم بگید خانم وکیل . یادش رفته که با دیپلم اومد و بچه ش تو دستای ما بزرگ شدو منظورم اینه که به پشتوانه عموم به اینجا رسید ولی همه درآمدش واسه خودشه 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار به این تاپیک ندارم که گفتن چون شوهرم کمک کرده مدرکم بگیرم بیشتر حقوقم بهش میدم ولی ،من زن عموم د ...

از این ادمایی ک خودشونو زود گم میکنن زیادن و قدرنشناسن....

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
من تو اون تاپیکم گفتمصددرصد دروغهتو طرح دندونپزشکی تو سی و چند سالگی ، سیصد میلیون؟؟؟؟ حداقل یه عدد ...

تازه اولش گفت خابگاه درس خونده و شوهرش حامیش بوده 

بعد گفت بچه ۶ماهه داره که از طرحش کم شده 

ینی وقتی تو خابگاه بوده حامله بوده حتی اول فکر نمیکنن مستقیم میان تاپیک میزنن!!!؟؟؟🫩😂

کار خوبی میکنن ، پاک نمیکنندروغ بمونه ، کاربرا ببینن و‌یادشون بمونهمن شوهرم دندون پزشکهدقیقا تو حدود ...

من ترم ده دندونم،اصلااااا همچین درآمدی توی طرح امکانات نداره،دورغ محضه

من ترم ده دندونم اصلااااااا این درآمد امکان نداره

واقعا ؟

من دیشب گفتم بعید نیست لابد .... خب دندونپزشک ها درآمدشون خیلی بالاست ، دو نفر نزدیک خودم دندونپزشک هستن درآمدشون رو نمیدونم ولی خرج کردنشون رو داریم می بینیم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چه جوری سال ۹۹ بچه ت دندون درد داشته نمیدونستی چه مسکنی بدی؟؟ولی الان دندانپزشکی ۳۰۰ میلیون هم حقوقت ...

اصلا نیازی به دندونپزشک بودن نیست همه میدونن مسکن دندون درد..... من خودم ترم ۱۰ دندونم اصلااااااا به هیییییچ عنوان این درآمد واسه طرح کاملا فضاییه