2777
2789
عنوان

آیا دوست پسر (خاستگار) من هنوز بچست

205 بازدید | 21 پست

بعضی وقتا بینمون دعوا میشه میگم چرا بهم  توجه نمیکنی اخیرا نکنه دوستم نداری بغض میکنه میخاد گریه کنه مثلا این اخری پشت تلفن یهو داشت گریه میکرد…گفت چرا بهم شوک وارد میکنی گفتم قصدشو نداشتم واقعانم نداشتم میخاستم ببینم سرش شلوغه یا چی 

۲۵ سالشه…

یا مثلا میبینه با مرد دیگه ای بخندم نه از سر نیت بد یا چت کنم مثلا رفته بودم دکتر…دکتر گفت نسختو بفرست به شمارم با اون یکم صحبت کردم همین… هم حالش بد میشه😐…

قبلا تو رابطه بوده اولین بارش هم نیست 

نمدونم چرا اینجوری میشه خیلی دلم براش میسوزه ولی حساسه :( 

اذیت میشه اینجوری…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مشاوره ببرشون حس میکنم یه آسیبی دیده از شخصی که خیلی دوسش داشته و تروما شده براش ...نمیدونم شایدم هنوز بچه لس

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!

نه شخصیت حساسی داره سنشم اونقد کم نیس چرا مردا همشون باید یه علتی داشته باشن

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

من احساس میکنم یه مشکل روحی یا روانی داره که اینطوری بروزش میده ، شاید ترسی چیزی ، شایدم داره یه نار ...

راستش بهش تجاوز هم شده دو بار بهش اشاره کرد دیگه نگفت منم نپرسیدم

خیانت هم شده فکر کنم اولین رابطش

وای بدبخت میشم که اینجوری

واسه تو فقط اینجوریه؟ یا در تمام جنبه های زندگیش این شکلیه؟ 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍