زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب از کجا امتیاز رسالت بخرم یه سری تو دیوار میزارن فروش امتیاز رسالت.خود بانکش امتیاز میفروشه یا نه ...
کآنال تلگرام ربات هست امتیاز را میخری معتبر هست نگران نباش بعد میری درخواست وام میدی من انجام دادم پول لازم بودم شدید نه تومن دادم فک کنم دقیق یادم نیست هفتاد تومن وام تو دو سه روز اوکی شد
یعنی اول باید امتیاز بخری پول بدی اخه خیلی ها کلاهبردارن بعد پرداخت پول بلاک میکنن
نه عزیزم این ربات معتبر اول باید احراز هویت بشی بعد پول مید پول برای فروشنده نمیره امتیاز که انتقال داده شد تو باید تایید کنی اون پولش را بگیره منم ترسیدم پارسال اول یه امتیاز پانصد تومنی خریدم دیدم معتبر امتیاز بیشتر گرفتم