2777
2789
عنوان

یه پستچی داریم بسته هارو نمیاره

131 بازدید | 19 پست

یه پستچی هست هربار بسته من دستش بوده نیاورده میزنه تحویل نامه رسان شد ما از صبح تا شب خونه ایم گوشی هاهم دردسترس ولی نمیاره بعد میزنه برای بار اول اومد دریافت نکردید

الانم باز یه بسته دستشه نیاورد بده بهم 

باید بیسن ساعت برم اونجا تحویل یگیرم

شکایت هم کردم تو اداره پست ازش گفت باید بری مرکز اصلی انگار بیکارم

تو سایت پست  ازش شکایت کن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینجوری آن 

پستچی منطقه ما که کلا هرچی میاره پول میگیره 

تا پول هم ندی بسته ات رو نمیده؛ من که هر بار پول دادم راضی نبودم 

اگر پول ندی بسته ات رو برگشت میزنه؛ میری اداره پست هم آنقدر اذیتت میکنن و تحویلت نمیدن که روانی بشی

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

ماهم اسیریم از دست این پستچی ما کلا ایفونمون خرابه میگیم زنگ بزن ب گوشی میگه پست بهم پول شارژ نمیده منم زنگ نمیزنم بسته های مارو نمیاره الکی میزنه بردم نبودن شکایتم کردم گفتن پستچی وظیفه نداره تماس بگیره

شاید عاشقت شده و نمی خواد بیشتر دلبسته ات بشه🥲😂البته اگه من بودم احتمالا به خاطر گشادی نمیرفتم

ای بابا😔🤣هم سن پدربزرگمه اون روز رفتم شکایت کنم دیدمش

همینجوری آن پستچی منطقه ما که کلا هرچی میاره پول میگیره تا پول هم ندی بسته ات رو نمیده؛ من که هر بار ...

وااا مسخره😕😕اره بابا کلی باید تو صف وایستی بعد امضا و فلان چقدر برن بگردن بسته ات رث پیدا کنن