2777
2789
اتفاقا دیشب با مامانم حرف میزدم گفتم اینایی ک خیلی خیلی خودشونو خوشگل میکنن باعث میشن یکی مث من ک س ...

خب وقتی دلت نمیکشه به خودت برسی پس بیخیال مردم 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا واقعا حرص میخورم، همه شون خیلی چرتن ها ولی نمیدونم چرا طرف نگار و میگیرن و نمیبینن چقدر پیک می ...

سودا بهش حرف بدی نزد گفت تو تیم درست می کنی راس میگی با زهرا کرم میریختن سادویج تو دهن امیر گذاش سودا بشینه نگاه کنه

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند

خود شیفتگی چه ربطی به این که شما میگی داره زشت نیس حرف در میارین؟؟ 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

هرکسی هم میخواست با زهرا اوکی بشه این می رفت مینشست پیششون خودشو مینداخت وسط که توجه بگیره، بعد میگفتن ماهرخ دکتر و از چنگ زهرا درآورد😕😂 آخه دکتر خودش یه آدم بیخود گردن نگیره بعدشم تو چنگ زهرا نبود بعدسم کسی که همیشه کنارشون بود نگار بود

کلا برنامه عشق ابدی چرته اول اینکه عشق به این سرعت اتفاق نمیفته همه دارن فیلم بازی میکنن بعد اون چه عشقی با این میری ديت نفر بعدی اومد با اونم بری اصلا حال آدمو بهم میزنه چنین برنامه هایی دختراش هم اکثرا سلیطه پسراش هم بیخود

سودا بهش حرف بدی نزد گفت تو تیم درست می کنی راس میگی با زهرا کرم میریختن سادویج تو دهن امیر گذاش سود ...

من خیلییی قسمت پیش کامنت گذاشتم که نگار یار کشی میکنه چ تیم ساخته بعد از اونم بقیه شون یه تیم شدن

هرکسی هم میخواست با زهرا اوکی بشه این می رفت مینشست پیششون خودشو مینداخت وسط که توجه بگیره، بعد میگف ...

اصلا ادم نرمال نمیره تو اون برنامه دنبال عشق بگرده که هر کی میره یه مشکلی داره یا سناریوی از قبل نوشته شده هست دارن فیلم بازی میکنن

هرکسی هم میخواست با زهرا اوکی بشه این می رفت مینشست پیششون خودشو مینداخت وسط که توجه بگیره، بعد میگف ...

دقیقا با اینکه را داش رفت واسه دکتر چایی آورد دکتر بخاطرع اینکه حذف نشه با ماهرخه

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند
نگار ذاتا خوشگله خیلی ارایش غلیظ که نمیکنه

کجاش ذاتا خوشکله ؟ دماغ و دهن که دستکاری شدس. بقیه جاهاشم بماند 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**