2777
2789
عنوان

بچم ماشین میخاد😭

304 بازدید | 17 پست

ما ماشین نداریم وسرم سه سالشه همه اقوام ماشین دارن یه جوری باحسرت نگا میکنه میخام هر کارخلافی هم که شده بکنم بتونم واسش ماشین کوییک دوس داره بخرم ب نظرتون چکنم حداقل باید 300 داشته باشم 

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو زندگی ما خیلی چیزا رو خواستیم ولی مدر و مادرمون نتونستن یا نخواستن برامون بگیرن و کل فامیلام داشتن🤷🏻‍♀️این حقیقت که "ما هر چی بخوایم رو نمی تونیم داشته باشیم" بالاخره باید توی ذهن بچه هم بشینه

به نظر من خودتو سرزنش نکن

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

ما هیچ وقت ماشین نداشتیم😐فعلا کوچیکه بزرگتر سد باهاش صحبت کن باید کنار بیاد

چن سالته قدیم فرق می‌کرد منم خودمم بابام موتور

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
الگو باش برا بچت.ینی چی هر کار خلافی😐😐بچه سه ساله مگه نباید الان ماشین کوکی بخواد؟؟

مث اینکه بچه ندارید بچه های الان خیلی باهوشند 

بچه ات الان باید دلش نهایت ماشین کنترلی بخواد... درضمن در حد توان اگر تونستید اگر نه اجبار نیست.. فردا بزرگتر شد هم میخوای خلاف کنی تا به خواسته اش برسونیش!! 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

عزیزم قرار نیست هرچی دلش بخواد رو بخری براش 

باید بپذیره که ماشین ندارین یا نمیتونین فعلا تهیه کنید 

شاید بعدا چیزای بیشتری خواست نتونستین براش فراهم کنین 

اون موقع چیکار میکنی؟

از تاریخ 24 اذر 1404 به بعد منو تو سایت دیدی بهم اخطار بده .ممنونم

عزیزم قرار نیست هرچی دلش بخواد رو بخری براش باید بپذیره که ماشین ندارین یا نمیتونین فعلا تهیه کنید ش ...

باید بپذیره من اصلا قبول ندارم چرا باید بچه من حسرت بکشه چرا واقعا از بس خودمون تو حسرت بزرگ شدیم فک میکنیم بچه‌ها هم باید حسرت بکشن

وا اینجوری که‌نمیشه من الان فامیل مثلا خونشون مدرن تره بچم در آینده بگه باید برین از این خونه ها برا ما بخرین نمیشه که اصلا شیوه درست تربیت نیست بچه باید جوری تربیت شه به داشته هاش قانع باشه و در آینده خودش برا رسیدن به اهدافش تلاش کنه

رهبر شهیدم خطاب به خانواده شهدا فرمودند هروقت من فکر این را می کنم که این جنگ این شهادت و این میدان های شرف و خون تمام بشود و ما بمانیم و بعد یک وقتی مثلا با تصادف بمیریم با تب بمیریم از تصور این فکر خدا شاهد است به قلبم فشار می آید🕊پدر عزیز و مهربونم هیچ چیزی جز شهادت لیاقت قلب مهربونت نبود به اون گفتند به پناهگاه بروید اما ایشان فرمودند من سال ها در نماز شبم دعای شهادت کردم چرا به پناهگاه بروم در حالی که مردم در زیر آتش هستند شما به آرزویت رسیدی آقاجان دل ما برای دیدارت تنگ میشود میگفتند در زیر کوه ها پنهان شده ای نمیدانستند شما در خط مقدم هستی سلام ما را به مادرت فاطمه زهرا(س) و پدرت امیرالمؤمنین (ع) برسان سلام ما را به جد شهیدت حسین بن علی(ع) برسان تاریخ قلمت بشکند اگه ننویسی که به زمان خطر فرار نکرد قلمت بشکند اگه ننویسی به جای فرار با اموال مردم در محل کار خود در بیت رهبری ماند برای عزت ایرانی تاریخ قلمت بشکند گر ننویسی که در پناهگاه نبود قلمت بشکند گر ننویسی فرزندانش را شبانه با اموال مردم نفرستاد کشور های دیگر و با خود شهید شدند رهبر عزیزم منو و خانوادم پای عهدی که باهات بستیم تا آخرین قطره ی خون در برابر دشمن ایستادگی میکنیم ما با یزید بیعت نمیکنیم آقاجون برامون دعا کن ما هم این چنین پایانی داشته باشیم دعا کن فدای آب و خاک کشورمون شیم 💚🕊دیدار به قیامت عزیزتر از جانم🕊

وا اینجوری که‌نمیشه من الان فامیل مثلا خونشون مدرن تره بچم در آینده بگه باید برین از این خونه ها برا ...

بچم خیلی ماشین دوس داره خیلی