2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 3898 بازدید | 271 پست
ميدونم،دفعه بعدي فحش بدن منم فحش ميدم

من که وقتی دعوا میکنم کلییی فش میدن ، فش ناموسیم میدن ، من به چپمم نی ، البته منم فش بارووونشون میکنم ده برابر خودشون فش میدم ، البته اینجا نع چون تعلیق میشم. ، جا های دیگه مثل روبیکا 

این دوتا بچه نمیخوابنگشنش میشه یکی تشنشهیکی پیپی میکنه اونیکی داستان میخوادواقعا چرا بچهای من نمیخوا ...

وای خدااا😍😂

من که از تصورشم ذوق کردم

سختی داره ولی سختیش بنظرم خیلی باید شیرین باشه😍

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسي بابت دلداريت❤️❤️

خواهش  میکنم عزیزم 

خیلی ناراحت شدم حقیقتا🥲

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

من که وقتی دعوا میکنم کلییی فش میدن ، فش ناموسیم میدن ، من به چپمم نی ، البته منم فش بارووونشون میکن ...

من همش ميخواستم شأن و ادب رو رعايت كنم،امشب انقدر از اين مذهبي نماها فحش خوردم كه واقعا حالم از بي عرضگي و بي دست ى پايي خودم بهم خورد

بايد همون لحظه ر....ي...د به سرتاپاشون تا حرف مفت نزنن

منم خ دوست داشتم بخابم اما شدید پاهام ضعف میره تا چشمم رفت رو هم دخترم ی بار بیدار شد آب خواست ی بار ...

آره خیلی گرمهه

اصلا تو این گرما نمیشه خوابید

کولرو روشن کنی تا صبح سرما میخوری خاموش کنی از گرما میپزی..

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

وای خدااا😍😂من که از تصورشم ذوق کردمسختی داره ولی سختیش بنظرم خیلی باید شیرین باشه😍

😅😅اره در کل که عشقن

الانم دعواشون کردم جفتشون خوابیدن 

تازه بیسکوییت مادر اورده بودن بخورن که قاطی کردم

جفتشونو مسواک زدم و لالا

حتما باید منو سکته بدن بعد بخوابن🥴🥴

انشالله به موقعش نینی خودت🌺❤️❤️

مامان دوتا گل پسر

ببخشيد ناراحتت كردم🥲

نه نیازی به عذرخواهی نیست

یه لحظه دلم گرفت 

امام حسین به این مهربونیییی چطور یه عده ممکنه باعث بشن بقیه دید بد پیدا کنن به دین و مذهب🥲

سعی کن بهش فکر نکنی مراقب خودت باش

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

😅😅اره در کل که عشقنالانم دعواشون کردم جفتشون خوابیدن تازه بیسکوییت مادر اورده بودن بخورن که قاطی ک ...

ای خدااا😅😅

الهی بگردم🥲🥲

خدا حفظشون کنه