2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 3898 بازدید | 271 پست
فکر کنم به این فصل حساسیت داره آخه منم این مدلی شدم!دستو پاهام به شدددددت خشک شده جوری که پوسته میده ...

دور چشماش هست قبلا لبش و انگشت بزرگ پاش پوسته شده بود دکتر خودش گفت بابت آلرژی هست چون هم سابقه آلرژی تنفسی داره هم کهیر گفت هربار ی جور نشون میده ولی متخصص پوست بردم گفت خشکی پوسته حالا گفتم این بار بعد از تعطیلات ببرم دکتری که نوزاد بود می بردم یکم سخت نوبت میده ولی حدس خودم همون تخم مرغه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا خوابم خراب شده از زمان اون دوازده روز ولی یکمم نگران دخترم هستم نمی دونم به چه آلرژی داره دور چش ...

شاید عرقی بوده بهش باد خورده 

آلرژیک خودش رو نشون داده

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

شده از شدت غصه قلبت بخواد بترکه اما بازهم امید داشته باشی با همین ته جون باقیمونده، حکایت منه

من دقیقا الان تو این شرایطم

از همه جا بریدم ولی دلمم نمیخواد امیدمو از دست بدم

خیلی حس بدیه

انگار داری دستو پا میزنی که زنده بمونی..

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

دور چشماش هست قبلا لبش و انگشت بزرگ پاش پوسته شده بود دکتر خودش گفت بابت آلرژی هست چون هم سابقه آلرژ ...

فک نکنم عزیزم زیاد به تخم مرغ مربوط باشه 

امیدوارم به زودی حالش خوب بشه 

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

براي يه كاربري توضيح دادم ميشه بخوني؟به اسم شور حسيني كلي فحش خوردم و بي احترامي شنيدمبعدش كه گفتم ا ...

خوندم 

نمیدونم چی بگم...

افسوس بعضی ها که دین دار واقعی هم نیستن با رفتار یا حرفاشون یه عده رو دور میکنن از دین

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

اره دایمتینعصری خانوم داده یه نیم ساعت پیشم باز دادمش

شربت اهورا نی نی عالیه فوری تسکین میده

بعد از یک ماه مجازه بگیر با اجازه دکتر بعد بهس بده هر چند تا گفت

کارما💫    

ممنون شکر خدا هزاار مرتبه🤲خیلی اروم و متین هست

الهی🥲

عاشق بچه هام😍

بله مشخصه متین و آرومه بچه با اینکه دل درد داره اجازه داده شما گوشی دستتون باشه😅😅

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

تنهاموقعی که میتونم گریه کنم وخالی بشم الانه الانم منتظرم اذان بگه برم نمازبخونم وسرنمازبازم دعاکنم ...

الهی بگردم:)❤️

برای منم سر نمازاتون دعا کنید من که آدم بدیم خدا حرفمو گوش نمیده حداقل شما بهش بگید که کمکم کنه😅🤍

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

شربت اهورا نی نی عالیه فوری تسکین میدهبعد از یک ماه مجازه بگیر با اجازه دکتر بعد بهس بده هر چند تا گ ...

والا این اینجوری نبود!!

بنظرم قطره نداده بهش روش نشد بگه ندادم وگرنه اصلا سابقه در این حد نداشت

البته الان خدا رو شکر چشماشو بسته🥲

اگه باز بیدار نشه🥺

🧔اقا هستم