2777
2789

بستگی داره عزیزم اما خیلیها میگن ارزش نداره مخصوصا اگه توی شهر کوچیک باشی

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقعا خسته شدم ازبس فک کردم....ک برم پزشکی یا پیرا پزشکی به جراحی علاقه دارم

خب عزیزم بین پزشکی و پیرا خیلی فرق رتبه داره😅

پزشکی تحصیل طولانی داره و خب جراحی تخصصی هم میره برای تخصص و فوق

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

خب عزیزم بین پزشکی و پیرا خیلی فرق رتبه داره😅پزشکی تحصیل طولانی داره و خب جراحی تخصصی هم میره برای ...

دوره تحصیله پزشکی به همراه تخصص میشه میشه ۱۲سال😭

پیر شدم تا اون موقع... تازه اگ بتونم

پیراپزشکم ک مثل یه پادو باید کنار جراح بمونه تا آخر

عزیزم به نظرم ارزش نداره

پرستیژش پایینِ

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

چهارسال نه پنج سال

من کارشناس اتاق عملم سوالی داشتی درخدمتم

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

خب اگه از نظرت ارزش نداره خود جراح شو، نه ارزش نداره ولی درباره یه رشته هم اینجوری حرف نزن، شما کنکورشو قبول شدی الان؟

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بردادر همکارم اتاق عمل خونده و کار میکنه اولش یک موسسه پرستاری خصوصی زد بعد ب نظرم ک پولاش رو جم کرد یک مرکز درمانگاه خصوصی زده چقد دکتر و پرستار زیر دستشن الان وضعشم خیلی خوب شده. البته اون مثلما خیلی زرنگ بوده.

لایک نکنید 💗خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

چهارسال نه پنج سال من کارشناس اتاق عملم سوالی داشتی درخدمتم

مچکرم. خیلی هم عالی

چه کارایی انجام میدن کسایی وارد این رشته شدن؟

امکان پیشرفت هست یا نه؟

شما از چه زمانی شاغل شدید؟

مچکرم. خیلی هم عالیچه کارایی انجام میدن کسایی وارد این رشته شدن؟امکان پیشرفت هست یا نه؟ شما از چه زم ...

من بلافاصله بعددانشگاه رفتم طرح و بعدطرحم شاغل شدم قراردادی یه بیمارستان خصوصی

اد یه جراح زیبایی هم هستم و دوجا کارم

میتونی فوق بگیری ولی خیلی باید درس خون باشی

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

بردادر همکارم اتاق عمل خونده و کار میکنه اولش یک موسسه پرستاری خصوصی زد بعد ب نظرم ک پولاش رو جم کرد ...

خب موسسه زدن هزینه داره.

بعدم مرتبط با رشته ش نبوده ک. پول داشته هزینه کرده موسسه زده

من بلافاصله بعددانشگاه رفتم طرح و بعدطرحم شاغل شدم قراردادی یه بیمارستان خصوصی اد یه جراح زیبایی هم ...

موفق باشه عزیزم. خب اگ فوق بگیرم مثلا چه پیشرفتی داره برام؟

به هیچ وجه تو جراحی ک دخالت نخواهد داشت درسته؟

خب موسسه زدن هزینه داره. بعدم مرتبط با رشته ش نبوده ک. پول داشته هزینه کرده موسسه زده

پولی هم نداشت وام گرفت و...

میدونم از قبل پشتوانه ای نداشت

لایک نکنید 💗خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

2790
2778
2791
2779
2792