2777
2789
من دو سه روز چیزی نخوردم زیاد تغییر نکردم ، البته خودمو وزن نکردما ظاهری میگم ، یکممم شکمم کوچیکتر ش ...

اینجوری که نمیشه خیلی آسیب میبینی 

رژیم فستینگ مثلا16ساعت به جز آب نباید چیزی بخوری و 8ساعت مجازی اونم مقدار مشخص

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری که نمیشه خیلی آسیب میبینی رژیم فستینگ مثلا16ساعت به جز آب نباید چیزی بخوری و 8ساعت مجازی اون ...

آخه من حوصلم ندارم کلی صبر کنم تا لاغر شم

و میدونمم اگه یه مدت بخورم یه مدت نخورم اینجوری لاغر نمیشم

باید یه ده یا پونزده روز هیچی نخورم تا لاغر شم

آسیبش هم برام مهم نی🥲

آخه من حوصلم ندارم کلی صبر کنم تا لاغر شمو میدونمم اگه یه مدت بخورم یه مدت نخورم اینجوری لاغر نمیشمب ...

دقیقا منم همین مشکلو دارم

پارسالم همش سعی می‌کردم رژیم آب بگیرم ولی سه روز بیشتر نمیتونستم از ریزش مو و...هم میترسم

دقیقا منم همین مشکلو دارمپارسالم همش سعی می‌کردم رژیم آب بگیرم ولی سه روز بیشتر نمیتونستم از ریزش مو ...

من این بار که انجام دادم پریودم بودم خابمم بهم ریخته بود ، یعنی قشنگ داشتم میمردم

من این بار که انجام دادم پریودم بودم خابمم بهم ریخته بود ، یعنی قشنگ داشتم میمردم

نکن نمی ارزه منم انجام دادم به دفعات زیاد ولی رژیم با صبوری رو ترجیح دادم آخرش چون واقعا نمیشه

یه جا خوندم هر چی سریع تر وزن کم کنی همونقدر هم زود برمیگرده 😩

دقیقا همینه

من وقتی رژیم آب میگرفتم ظرف سه روز4کیلو کم میکرد ولی دو روز دیگه برمیگشت