2777
2789
من فارغ ۴۰۰ بودم و۴۰۲رفتم پرستاری به مدت یکسال دیگه ترم سه انصراف زدم کنکور امسال رو دادمبفرمایید گل ...

من تیزهوشان بودم و امسال دوازدهم بودم من از دهم ازمون قلمچی میدادم و تست میزدم نهایی های یازدهمم خیلی خوب دادم،امسال هم خوب بود تا اینکه از اسفند اینقدررر خسته و ناامید بودم و با تراز پایین قلمچی،که ساعت مطالعه ام از 10 ساعت شد 0 مطلق.

نهایی و اردیبهشتمو گند زدم به معنای واقعی کلمه.

من همه رو خونده بودم ولی جمعبندی اصلا نکردم یعنی از اسفند به بعد انگار نخوندم کلا.

منی که تراز 6800 قلمچی رو داشتم اینطوری شدم.

حالا میخوام پشت کنکور بمونم،ولی میترسم بازم خوب شروع کنم ولی تهش گند بزنم بازم خسته بشم و کم بیارم چیکار کنم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

اگه سال اولته بمون،بنظرم تا یه سال اوکیه،البته همون یه سال هم کلی روحتو فرسوده میکنه

اره ولی خب به قبول شدنش میارزه از لحاظ روحی داغون میشه آدم ولی به شخصه ادمیم که بخوام کار بکنم کسی جلودارم نیس شخصیتم اینطوریه لجبازم😂😂💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تیزهوشان بودم و امسال دوازدهم بودم من از دهم ازمون قلمچی میدادم و تست میزدم نهایی های یازدهمم خیل ...

ببین کلا بهمن به بعد خیلیا کم میارن و مهم پیوسته بودنه ..توی جو رقابت باش مثلا با دوستات ارتباط داشته باش تا تو هم ترغیب شی و اینکه مطالعه پیوسته داشته باش اگر ساعت خیلی بالا میخوندی نرمالش کن ولی هر روز باشه و شک نکن نتیجه میگیری و همه شرایط تورو دارن حتی رتبه ۱ ..زرنگ اونی هست که خودش رو جمع کنه نه سینوسی درس بخونه

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

من تیزهوشان بودم و امسال دوازدهم بودم من از دهم ازمون قلمچی میدادم و تست میزدم نهایی های یازدهمم خیل ...

ببین وقتی بری رشته ای که علاقه نداری کلی حسرت گذشته رو میخوری که چرا نخوندی من با درصد امسال همون سال۴۰۱رتبه۱۰۰۰تا۱۵۰۰میشدم ولی اینقدر تنبلی کردم و لفتش دادم که بعد ۴ سال اومدم خونه اول و کلی حسرت که باهام بود...جوری باش که تا آخر از خودت راضی باشی❤️

ببین کلا بهمن به بعد خیلیا کم میارن و مهم پیوسته بودنه ..توی جو رقابت باش مثلا با دوستات ارتباط داشت ...

من حتی دهم یازدهم پیوستگی داشتم ولی دوازدهم خسته بودم واقعا،خیلیم خسته بودم از همه چیزم زده بود

از بیرون رفتن و شبکه های مجازی داشتن و ارتباط با فامیل و همهه چیز.

دیگه کم اوردم و جا زدم.

خیلی هم ناراحتم بابتش

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

از کی شروع می‌کنی وایمیسی رتبه ها بیاد؟

من که از الان می‌خوام دیگه استارت بزنم بنظرم صبر کردن فقط وقت سوزوندنه

من حتی دهم یازدهم پیوستگی داشتم ولی دوازدهم خسته بودم واقعا،خیلیم خسته بودم از همه چیزم زده بوداز بی ...

بهت گفتم عزیزم❤️

ببین وقتی بری رشته ای که علاقه نداری کلی حسرت گذشته رو میخوری که چرا نخوندی من با درصد امسال همون سا ...

کلا استعدادتون تو درس های ریاضی و فیزیک چطور بود؟

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

از کی شروع می‌کنی وایمیسی رتبه ها بیاد؟من که از الان می‌خوام دیگه استارت بزنم بنظرم صبر کردن فقط وقت ...

معلومه که از الان شروع نمیکنم من تا زمستون سال قبل از عملکردم راضی بودم.از تابستون سال کنکورمم استفاده کرده بودم

الان خسته ام