2777
2789
من از اول به زور رفتم پرستاری و واقعا تا آخر هم میخوندم سرکار نمی‌رفتم و بهشون گفتم قبول کردن پس از ...

من به پشتکارم اعتماد کامل دارم ولی باز میترسم بعد از کلی جنگ و دعوا با خانواده و جریمه و.... از اینور رونده و از اونور مونده بشم :)

کنکوره دیگه واقعا هیچ چیزش قابل تضمین و پیش بینی نیست ‌.

من کلا  بالین و رشته های بالینی رو دوست دارم و بهداشت دوز بالینش کمه واسه همینه که علاقه ندارم(بهداشت عمومیم)

شما ترم سه بودین چطور نرفتین سمت لیسانس به پزشکی ؟

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به پشتکارم اعتماد کامل دارم ولی باز میترسم بعد از کلی جنگ و دعوا با خانواده و جریمه و.... از اینو ...

این برمیگرده به خودت چون شمشیر دولبه هست واقعا...یادم رفت بگم درباره لیسانس..خب الان زودتر پزشکی میشه برام تا اینکه اون آزمون رو شرکت میکردم و توی دانشگاه شنیدم که قبولی کنکور راحت‌تر از اونه

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

این برمیگرده به خودت چون شمشیر دولبه هست واقعا...یادم رفت بگم درباره لیسانس..خب الان زودتر پزشکی میش ...

راستش من یه چند روز فیزیولوژی و آناتومی رو خوندم  راحت حفظ میکردم تست های علوم پایه درست میزدم ولی بازم میترسم اینقدر بخونم و قبول نشم باز اونوقت دیوونه میشم .همش فکر میاد سراغم که کنکور ظرفیتش بیشتره باید انصراف میدادی و.... 

از اونورم واسه کنکور تستای ریاضی رو بازم نمیتونستم جواب بدم خیلی تصمیم سخته واقعا🥲

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

راستش من یه چند روز فیزیولوژی و آناتومی رو خوندم راحت حفظ میکردم تست های علوم پایه درست میزدم ولی ب ...

دوتاش سختی خودش رو داره منطقی با خودت فکر کن تصمیم تو بگیر و این شاخه و اون شاخه نکن

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

اگر به رشته ت علاقه داری که هیچی ولی اگر هر روز در عذابی و از خودت مطمئنی که برگردی پیرا رو میاری...بگرد ولی اگر خانوادت غر نمیزنن چون آرامش باید باشه و خودت هم مطمئن باشی ناامید نمیشی وسطش چون گفتم از بهمن به بعد فشار۱۰۰۰برابره