2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدفت مهمه نه بمونمن ۴ سال موندم

عزیزم روحیتو چطوری حفظ کردی؟

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

واقعیت تلخ اینه بله خسته کنندست و من هر روز به خودم فحش میدادم😂

واقعیت شیرین اینه که اکثر کسایی که قبول میشن پشت کنکور بودن

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

عزیزم روحیتو چطوری حفظ کردی؟

خیلی سخته من وسطاش رفتم رشته ای که علاقه نداشتم،دیدم خوندن کنکور برای هدفم خیلی راحت‌تر از رشته ای هست که علاقه ندارم و مجبور بودم به قبول شدن

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

خیلی سخته من وسطاش رفتم رشته ای که علاقه نداشتم،دیدم خوندن کنکور برای هدفم خیلی راحت‌تر از رشته ای ه ...

ممکنه بگی چی قبول شدی عزیزم؟من شرایطم رو بگم میخونی؟

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

بچه ها بنظرتون من اگه امسال سه تا رشته تاپ رو قبول نشدم بمونم؟ امسال سال اول پشت کنکوریم بود،اگه برم مصاحبه فرهنگیان از کنکور سال دیگه محروم میشم،نمیدونم بمونم یا نه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بچه ها بنظرتون من اگه امسال سه تا رشته تاپ رو قبول نشدم بمونم؟ امسال سال اول پشت کنکوریم بود،اگه برم ...

ممکنه هم قبول شم،ترازم خیلی لب مرز میشه

ممکنه بگی چی قبول شدی عزیزم؟من شرایطم رو بگم میخونی؟

من فارغ ۴۰۰ بودم و۴۰۲رفتم پرستاری به مدت یکسال دیگه ترم سه انصراف زدم کنکور امسال رو دادم

بفرمایید گلم

منم امسال لب مرز میشم قصد مون ن دانشگاه تاپ چون سال اولمه

اگه سال اولته بمون،بنظرم تا یه سال اوکیه،البته همون یه سال هم کلی روحتو فرسوده میکنه

من فارغ ۴۰۰ بودم و۴۰۲رفتم پرستاری به مدت یکسال دیگه ترم سه انصراف زدم کنکور امسال رو دادمبفرمایید گل ...

من می‌خوام پشت بمونم بنظرت از الان بخونم میتونم پزشکی تاپ بیارم؟

تاپیک اخرم نوشتم این موضوعو

من می‌خوام پشت بمونم بنظرت از الان بخونم میتونم پزشکی تاپ بیارم؟تاپیک اخرم نوشتم این موضوعو

حتما میشه عزیزم شک نکن ..پیوسته بخون هرچی بخوای میشه