2777
2789
عنوان

اصلا تو خونه ام راحت نیستم🥲🫠

662 بازدید | 27 پست

ما عقدیم و قبلا همسرم تو خونه مون مجردی زندگی می‌کرده 

به شدت تمیز و مرتبه انگار نه انگار یه پسر اینجا زندگی می‌کرده 

گل داره مجسمه داره 

همه وسایلش هم نو هستند ولی اصلا راحت نیستم

انگار آمدم مهمونی 😂🙄

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

مثلا هفته پیش ظرف هارو شستم 

همسرم امد کلی ذوق کرد و تشکر کرد

خو آخه مرد آدم حس میکنه مهمونه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد تمییز و خوش سلیقه نعمته

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ای جان😅❤️ عادی میشه بابا دخی سخت نگیر

همش میترسم 

عروس ها اول زندگی شون دل خوشن من اوضاعم اینه

خخخ تازه عقد کردی؟؟؟؟عادت میکنی

ارع گلم 

ای جان😅❤️ عادی میشه بابا دخی سخت نگیر

وااای امضات

مردم از خنده 😂

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

مثلا هفته پیش ظرف هارو شستم همسرم امد کلی ذوق کرد و تشکر کردخو آخه مرد آدم حس میکنه مهمونه

بنده خدا خودش این کارو میکرده الان تو انجام دادی ذوق کرده 😂

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

مطمئنی مجرد بوده؟!

نه 

چه حرفا

مرد تمییز و خوش سلیقه نعمته

شوهر من برای مامانش خونه جارو می‌کرده ظرف میشسته آشپزی می‌کرده 

از وقتی من اومدم انگار اصلا نیس همیشه مهمونه‌ چایی رو میذارم جلوش میگه تو بریز چایی رو تو می‌ریزی خوشمزه تره😐

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست