2777
2789
عنوان

اصلا تو خونه ام راحت نیستم🥲🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 27 پست
مرد تمییز و خوش سلیقه نعمته

انقد مرتبه که نگو زمین تا آسمون فرق داریم 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا آدم اول ازدواج خونه خودش راحت نیستمن که اینجوری بودم.دلم میخاست برگردم به اتاق خودم خونه پدرمبعد ...

وایییییی اتاق نازنینم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

نه بابا راحت باش

بعضی روزا هم گریه میکنم

شوهر من برای مامانش خونه جارو می‌کرده ظرف میشسته آشپزی می‌کرده از وقتی من اومدم انگار اصلا نیس همیشه ...

افاده ی شده اومده تو زندگیت 😅بعضی مردان  انگار میان تو زندگی بچه میشن .خواهر نکنه مامان چماق بدست سرش بوده از ترس کمکی میاده 🤭

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

انقد مرتبه که نگو زمین تا آسمون فرق داریم

داداش منم همینه.یعنی خانومش یهو بره مهمونی یا خونه مادرش کل خونه رو شروع گردگیری میکنه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

واقعا خنده داره😄

یهو چشم خورد .😂یعنی خیلی اعصابشو بهم ریختن 

افاده ی شده اومده تو زندگیت 😅بعضی مردان انگار میان تو زندگی بچه میشن .خواهر نکنه مامان چماق بدست س ...

مامانش اصلا نیست دو سالی هست ندیدمشون 

نمیره خونشون ولی مامانشو دوست داره هی میگم آشتی کن تو چیکار من داری 

میگه دارم میبینم بهت حسادت میکنن از چشمم میفتن وگرنه چرا دامادش ماشین میخره از خوشی صدقه میده ب ماشین ما نگاه نکرد بخدا بچم گف مامان بزرگ ماشینمون خوشگله پشتش رو کرد به ماشین 

آخرم منو به گریه انداخت انقد اذیتم کرد یادمه عاشورا بود نذر کردم گفت چی نذر کردی منم نگفتم گیر داد گفتم آرزو کردم خونه دار بشیم مادرشوهرم پوزخند زد گفت ب همین خیال باش با چی خونه دار بشی 

منم خیلی دلم شکست دوماه نشده خونه رو گرفتیم ارتباط رو قطع کرد البته قبلش برگشت به من یکم چرت پرت گفت شوهرم عصبی شد دیگ چند ساله داریم از دستش میکشیم 

گفت دیگ بسه چقدر تو خونه من اختلاف میندازی چرا میترسی خونه دخترت یک بحث پیش بیاد ولی شدی دشمن پسرت تا حالا ندیدم زنم بی حرمتی کنه اگه کرده بگو همین الان ولش کنم کرده؟چرا همیشه شماها حرف میزنید شماها جنگ دارید کلا اگه مشکلتون منم خدافظ

دیگ چند ماه بعد گفتم آشتی کن گفت دیگ دخالت نکن 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

مامانش اصلا نیست دو سالی هست ندیدمشون نمیره خونشون ولی مامانشو دوست داره هی میگم آشتی کن تو چیکار من ...

وااای عزیزم مو به تنم سیخ شد از بدذاتی و سیاهیه قلبش 

💔خداروشکر شوهر با درک و فهمی داری .صدهزار مرتبه شکر بمونید برای هم 🩷

مادرشوهرت خود غده سرطانیه .برای شوهرتم سمه 

خونه وماشین برای رفاه پسرشم بوده .چه مادر سنگ دله و بی رحمی 

هیچوقت سمتش نرید توروخدا .انرژی و بدجنسیش حال منو بد کرد چه برسه به شما 

یهو چشم خورد .😂یعنی خیلی اعصابشو بهم ریختن

هفته ایی یبارمیام کلی درخاست میبینم که همشون چنددیقه قبل عضو شدن بیشرفا برنامه های دوستیاییو به گند کشیدن اینجام ول نمیکنن بلد نیستم امضارو وگرنه من بدترشو مینوشتم😄