2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خانوما بعد از زایمان دچار اضافه وزن میشن طبیعیه خیلی حساس نباش هله هوله رو کم کنی چند کیلو کم میک ...

بله دیگه چاره چیه

شما کنکور دارید؟منم بچه اولم پارسال پزشکی قبول شد تهران

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
استخون بندیم ریزه من دوس ندارم مچ دستم شبیه مچ دست بچع هاس ازبس لاغره😂😂😂😂

منکه کوچکترم چی بگم پس 😂😂😂

من لباس بچه ها هم سایزم میشه 

بخدا چندتا از لباسام رو بچگونه خریدم 

سایزم پیدا نشد 😂😂🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چند سالته😶

25 م 😁😂🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چند سالته😶

شوهرم میگه هرچی میخوای الان لباس خوشگل بخر دو روز دیگه دختر دار شدیم همه شو برمی‌داره برا خودش اندازه شم هست دیگه تو لباس نداری 😂😂😂

نه کفر نعمت نکن 🥱

الان ۶۲ ام😂

راستییی

تو اون تاپیک ک یکی زده بود گفته بود کامنت بذارید هرکی میشناسدتون بگه

من اومدم واسه تو رو جواب بدم بگم چندباری هم صحبت شدیم ولی یادم نیست کجا

اینو نوشتم خواستم ارسال کنم گفت قفل شده تاپیک😅

گفتم اینجا بگم