2777
2789
عنوان

دلم خواست برم هئیت ولی نمیشد💔

204 بازدید | 9 پست

چند سالی هست سر یه جریاناتی نمیرم

خانوادم همشون میرن ولی من نه

امسال عزاداریم نکردم هرسال تو خلوت کنم عزداریمو داشتم یا نذری میدادم کوچیک بود ولی هرسال نذریمو میدادم

امسال نه دیشب تنها بودم همه رفته بودن هیئت

گفتم تا چندسال پیشم من هرسال منتظر این شبا بودم

ولی دیگه هیچوقت نمیتونم بیام

نپرسین دلیلم چیه🙏🏿🖤

تااینکه امروز شوهرم گفت امشب با فلانی برو گفتم نه گفت حتما امشب برو همین یه شب رو برو دیگه نرو

برام‌عجیب بود این همه اصراری میکنه به رفتن 

شاید دیشب امام حسین حرفامو شنید و فهمید چقد دلم پره💔

💍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو مجبور نکن. اگه حسش رو نداری، حتی با اصرار دیگران هم نرو. این‌که بخوای به خاطر کسی بری که نمی‌خواهی، هیچ فایده‌ای نداره. شاید به خاطر اینکه حس می‌کنی از دست دادی، یه چیزی توی دلت بگیره، ولی نرو اگه حسش رو نداری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!