2777
2789

اره دیدم بعضی ها میگن دستم خودم نیست اشکم در نمیاد 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما هیئت نمیریم ، ولی خونه خودم زار زار گریه میکنم ، تا جایی که چشمام میسوزه

سلام عزیزم میدونی من دلم خیلی پر باشه یا یه چیز دیگه با بعضی نوحه ها میتونم گریه کنم ولی تو روضه ای که مامانم تو محرم میگیره گریه ام در نمیاد یا کم در میاد ولی شده کسی گریه کنه من بغضی میشم 

سلام عزیزم میدونی من دلم خیلی پر باشه یا یه چیز دیگه با بعضی نوحه ها میتونم گریه کنم ولی تو روضه ای ...

اونجور روضه منم گریم نمیگیره ، اصلا حال خاصی بهم دست نمیده ، من میشینم تو خونه ، نماز میخونم ، دعا میخونم ، زیارت عاشورا میخونم ، اصلا یه حالی بهم دست میده که نگو ، انقدر سبک میشم ، به نظرم زیارت عاشورا با صوت دانلود کن گوش بده همراهش بخون ، اصلا حالت عوض میشه