2789

اره دیدم بعضی ها میگن دستم خودم نیست اشکم در نمیاد 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم خوش به حالت ان شاءالله حاجت روا بشس

سلام فداتشم💚🥰مرسی همچنین

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

والا ما هیئت نمیریم ، ولی خونه خودم زار زار گریه میکنم ، تا جایی که چشمام میسوزه

سلام عزیزم میدونی من دلم خیلی پر باشه یا یه چیز دیگه با بعضی نوحه ها میتونم گریه کنم ولی تو روضه ای که مامانم تو محرم میگیره گریه ام در نمیاد یا کم در میاد ولی شده کسی گریه کنه من بغضی میشم 

سلام عزیزم میدونی من دلم خیلی پر باشه یا یه چیز دیگه با بعضی نوحه ها میتونم گریه کنم ولی تو روضه ای ...

اونجور روضه منم گریم نمیگیره ، اصلا حال خاصی بهم دست نمیده ، من میشینم تو خونه ، نماز میخونم ، دعا میخونم ، زیارت عاشورا میخونم ، اصلا یه حالی بهم دست میده که نگو ، انقدر سبک میشم ، به نظرم زیارت عاشورا با صوت دانلود کن گوش بده همراهش بخون ، اصلا حالت عوض میشه