2777
2789
عنوان

خواستگار

106 بازدید | 10 پست

همکلاسی هستیم تا الآن اصلا باهم صحبت هم نکردیم فقط یکی دو سالی میشه که اومدیم دانشگاه

بعد این با خانوادش رفته صحبت کرده با خانواده ی من بدون اینکه حتی قبلش بیاد به خودم بگه

مشخصه خیلی منو می خواد کلا چشش دنبال من بود نگاه می کردم نگاهشو می دزدید ولی تازه متوجه شدم که قبل اینکه به من بگه با خانوادم صحبت کرده منم دوسش دارم اونم همینطور فرهنگ هامون هم بهم می خوره

ولی می دونی مشکل کجاست اینکه من هنوز سنم خیلی کمه ۱۹ سالمه کلی هدف دارم و اون آدم ۳۰ سالشه و از نظر تیپ و قیافه هم اصلا اون چیزی نیست که من می خواستم ولی بازم منم از همون روز اول یه حسی داشتم بهش این آدم خیلی داره تلاش میکنه من ببینمش باهاش صحبت کنم خانواده ی خودمم مشکلی ندارن من خودم هر طور فکر می کنم حتی اگر احساسی باشه منطقی نیست من خیلی شیطون تر و هیجانی ترم اون آدم خیلی آروم تره ولی مشخصه خیلی منو دوس داره و حاضره هر کاری بکنه ولی من سر همین مواردی که گفتم اصلا باهاش صحبت نمی کنم دور میشم که نیاد سمتم

چیکار کنم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببین اینو بهت صد در صد میگن پسرایی که بالایی ۳۰ سال هستن شوق زندگی و شادابی زندگی رو کمتر نسبت به پسرای زیر ۳۰ دارن ..ببین تو این سن دنبال کسی میگردن که بدونه چیکار کنه یا نکنه ...بائو واقعا خودتو هم سطح اون برسونی از لحاظ فکری و احساسی من خودم ۲۳ سالمه همسرم ۳۶ . باید خودتو بتونی درکنار جایگاه اون برسونی وگرنه نه همیشه قهرودی بهونه گیری پیش میاد بنظرم صبر کن موقعیت های بهتری گیرت میاد

ببین اینو بهت صد در صد میگن پسرایی که بالایی ۳۰ سال هستن شوق زندگی و شادابی زندگی رو کمتر نسبت به پس ...

کاملا موافقم با شما اونم من که خیلی بچه ام و تازه وارد اجتماع شدم اصلا

و همش دنبال هیجان و تفریح و هدفام و اینا ام

من وقتی ۲۴سالع بودم همکار ۳۴ ساله ام اومد خواستگاری و با اختلاف سنی مشکل نداشتم

الان اون ۴۲ ساله شده پیر شده به شدت

اما من خیلی جوون موندم همش میگم خوب شد باهاش ازدواج نکردم اصلا تناسب نداریم

کاملا موافقم با شما اونم من که خیلی بچه ام و تازه وارد اجتماع شدم اصلا و همش دنبال هیجان و تفریح و ...

نه برات زوده پس اگه هم واقعا حالا حسی بهش داری یه مدت فقط در حد آشنایی اونم کسی نفهمه منظورم فامیله باهام صحبت کنید تا اخلاقش دستت بیاد .شرایط مالی هم الویته واقعا تو این اوضاع مملکت اگه طرف هیچی نداشته باشه باید بشینی کلا حرص و جوش بخوری