2777
2789
عنوان

زیر سی ساله ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست
فک نمیکنم استخدامش قطعی باشه

چرا نباشه ؟ 

یه پرستاره همین الانم که داره طرحشو‌ میگذرونه 

اینجا استخدام‌نشه کلی موقعیت دیگه داره

اونم الان که بشدت کمبود پرستار هست

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

۲۴ سالمه مدرک لیسانس و ارشد از دوتا دانشگاه خوب و رشته مورد علاقم ارشد در حال تحصیلم

۳ تا زبان بلدم ( مدرک ایلتس و دلف فرانسوی دارم ) 

پیانو بلدم ( از ۵ سالگی ) 

کاراموزی رفتم که شده رزومه برام

ولی سختی های خاص خودمو توی زندگیم دارم از خدا میخام کمکم کنه ارتقا پیدا کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چه رشته ای هستی ؟ کار با بچه های استثنایی خیلی سخته واقعا روحیه قوی میخواد

خیلی سخت بود وحشتناک اذیت شدم همه بیش فعال اصلا یه چیزی رفتم حقوق الان کاراموز وکالت هستم ولی خب چندسال الکی هدر دادم میدونی دلم ازین میسوزه از اولم بدم میومد ولی از بقیه ترسیدم و رفتم کلا ایرادم اینه قدرت تصمیم گیری نداشتم تحت تاثیر حرفای دیگران بودم

۲۴ سالمه مدرک لیسانس و ارشد از دوتا دانشگاه خوب و رشته مورد علاقم ارشد در حال تحصیلم۳ تا زبان بلدم ( ...

کار نمیکنم ولی هنوز درسای دانشگاه و پایان نامه اونقد فشردس که متاسفانه وقت نکردم برم سر کار

چیکارکردی عزیرم اینجا نلشناسیم بگو

خواهرم فوت شده یک سال و نیم از خونه قبل اومدیم بیرون نتونسیتم بمونیم خونه مال خودمون نبود، خونه خودمون خواستم دستی بهش بکشم بریم داخلش الان ویرونه شده کسی نیست بیاد درستش کنه همه ی روز میان و میرن الان خونه بابابزرگمیم راحت نیستم حرمتها شکسته میشه

دعا کنید ی نفر دلش رحم بیاد تا آخر بمونه تموم شه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چرا نباشه ؟ یه پرستاره همین الانم که داره طرحشو‌ میگذرونه اینجا استخدام‌نشه کلی موقعیت دیگه دارهاونم ...

عزیزم برای اینکه استخدام رسمی بشی باید آزمون بدی برادر خودمم پرستاره😐

شغل واسشون همه جا هست همه جام میتونن برن ولی برای استخدام رسمی حتمن باید آزمون بدن قبول شن